Mesi ga nazvao glupanom, a ovo je njegov odgovor posle dve nedelje: Izgleda da ga je baš zabolelo!

- Samo sam hteo da se rukujem s njim, jer ga veoma poštujem. Ali bacio je ruku na stranu odbijajući pozdrav. Nije hteo da razgovara sa mnom. Moj španski nije baš dobar, ali je izgovorio reči nepoštovanja i to je bilo zaista razočaravajuće - rekao je Veghorst

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Utakmica između Argentine i Holandije u četvrtfinalu Mundijala bila je izuzetno naelektrisana. Rešena je tek posle penala, a nakon susreta, nervozu je pokazao čak i uvek staloženi Lionel Mesi.

On je tokom duela imao verbalne okršaje sa selektorom Holanđana Lujom van Galom, kao i holandskim reprezentativcima.

Dok je davao intervju posle meča, Vuta Veghorsta, strelca oba gola za Holandiju, nazvao je “glupanom”.

U međuvremenu, Veghorst je prokomentarisao taj sukob.

– Za mene su svi jednaki na terenu. Borili smo se i imali smo nekoliko trenutaka sa Mesijem tokom meča, što ga je možda iznenadilo. Mnogo ga poštujem. Jedan je od najboljih ikada. Posle utakmice samo sam želeo da pokažem poštovanje Mesiju, ali to očigledno nije bilo jasno. Dobro, barem se sada saznalo za moje ime – rekao je Veghorst i dodao:

– Samo sam hteo da se rukujem s njim, jer ga veoma poštujem. Ali bacio je ruku na stranu odbijajući pozdrav. Nije hteo da razgovara sa mnom. Moj španski nije baš dobar, ali je izgovorio reči nepoštovanja i to je bilo zaista razočaravajuće.

Bonus video:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar