SRAMNO! Dok Kurtijevci ugnjetavaju Srbe, Rada “fotelja” i tajkunski mediji LAŽIMA BLATE naš narod

Nemaju obraza

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/n1/Nova.rs/Shutterstock

Rada Trajković, predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije i miljenica premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, nastavila je da, preko tajkunskih medija, notornim lažima blati srpski narod!

Ona je u izjavi za tajkunski N1 rekla da je “govor predsednika Aleksandra Vučića o povratku vojske i policije propaganda” i dodala da je “SAD poslala notu preko ambasadora Marka Đurića, te da je ta sila uznemirena zbog situacije na Kosovu”.

Tajkunski portal Nova S je brže-bolje dočekao da prenese reči Rade Trajković, u tekstu pod naslovom “Na Kosovu se puca i preti, SAD su poslale diplomatsku notu preko Marka Đurića”.

Trajković i tajkunski mediji ovim potezom su još jednom udarili na srpski narod na KiM koji se herojski nosi sa Kurtijevim terorom.

Rada Trajković je tako još jednom potvrdila da je spremna da uradi sve za fotelju, dok su tajkunski mediji ponovo pokazali da će uvek biti protiv svoje države i svog naroda.

Trajković je prethodno izjavila da maskirani i naoružani Srbi sprovode teror, a ne Kurtijevi jurišnici koji danima maltretiraju i hapse srpski narod, o čemu više možete čitati KLIKOM OVDE.

Podsetimo, Srbi na severu KiM okupili su se i postavili barikade nakon što je juče uhapšen Dejan Pantić, prva žrtva Kurtijeve odmazde zbog napuštanja institucija od strane Srba.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar