Bićemo izloženi do sada najvećim pristiscima za KiM: Predsednik otkrio naciji koji nas problemi čekaju

Kako je rekao, biće i on i cela Srbija izloženi žestokim napadima i pristicima spolja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Srbija i on biti izloženi do sada najvećim i najtežim pritiscima spolja i poručio da neće priznati Kosovo, niti odustati od zahteva za formiranje ZSO.

Vučić je istakao da su Srbi 10 godina poštovali dogovor i Briselski sporazum, dok Albnaci nisu i da sada Aljbin Kurti kaže da je zahtev za formiranje ZSO u dijalogu detinjasta želja i da to možemo da dobijemo samo ako priznamo Kosovo.

– Pošto ćemo biti izloženi takvom pritisku bez obzira na cenu da li da ih priznamo ili dopustimo ulaz u UN – nisam toliko glup koliko nekim izgledam i neću to privhatiti. Ne pada mi napamet, moraće da ispune ono što su potpisali u Briselskom sporazumu –  istakao je Vučić.

Kako je rekao, biće i on i cela Srbija izloženi žestokim napadima i pristicima spolja, ne samo hirbirdnim ratom kojem smo bili izloženi i do sada, već do sada najvećim i najtežim mogućim pristicima.

– I to mogu da očekujem već od 17. decembra kada budu prestavnici Nemačke, Francuske, Amerike i Brisela budu u Beogradu i kada mi budu ‘objasnili’ kako moramo da se ponasamo i ako ne šta će da budu posledice –  rekao je Vučić.

(UŽIVO) Vučić iznosi dokaze o aktuelnim dešavanjima na KiM: Neće biti predaje, to je odluka države SrbijeIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar