Vratio se sa pecanja sa HARPUNOM u glavi: Ljudi ga prozivaju, ali evo šta se zapravo dogodilo

Ribolovac je nekako uspeo samog sebe da proburazi, ali je ipak imao dosta sreće u nesreći

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter

Tajlanđanin koji je pucao sebi u lice harpunom dok je ronio, na društvenim mrežama je proglašen za najgoreg ribolovca ikada.

Ovaj 30-godišnjak koji je u lokalnim medijima predstavljen samo imenom Sarot krenuo je 7. decembra na pecanje sa prijateljima kada ga je zadesila umalo fatalna nezgoda.

Nakon što je skočio u vodu u rezervoaru Mor Mui njegov pištolj sa harpunom je neočekivano opalio, lansirajući mu projektil dužine 1,2 metra pravo u lice. Videvši ga kako izlazi iz vode sa harpunom koji mu je prošao kroz levi obraz i nos, njegovi užasnuti prijatelji su ga ugurali u prikolicu svog motora i odvezli ga do obližnje ambulante.

Jedan od drugara, Rung Arun, rekao je lokalnim medijima da mu je po dolasku ukazana prva pomoć jer je izgubio mnogo krvi i prebledeo, a takođe mu je oslabio puls.

Portparol bolnice saopštio je da im je pacijent sa harpunom u licu stigao oko 17 časova.

– Pošto ga je harpun probio u predelu levog obraza i kroz nos, osoblje mu je pružilo prvu pomoć pre nego što ga je odvezlo u bolnicu Pluak Daeng. Pretpostavlja se da je grana drveta ispod vode zakačila okidač. uzrokujući da pištolj opali zato što ova vrsta harpuna nema sigurnosni sistem – saopšteno je iz bolnice.

Ribar se trenutno uspešno oporavlja, ali će ostati zapamćen po ovoj bizarnoj nesreći.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar