Kurtijeva Rada u albanskim medijima napala VUČIĆA i Srbiju, a brani TERORISTU koji okupira sever

Rada ne može da ospori istinu, a to je da Vučić neće pokleknuti, Srbija neće pasti, pogroma neće biti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bg/Printscreen

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa KiM i miljenica zapadnih službi i teroriste Aljbina Kurtija Rada Trajković rado se oglasila za albanske medije  za koje je rekla da je Srbija kriva za situaciju na Kosovu i Metohiji, a ne ROSU koji okupira sever, a o čemu možete čitati OVDE.

Ona je rekla da je situacija alarmantna, a onda napala predsednika Srbije Aleksandra Vučića kog je optužila da je odgovoran za to što su Srbi izašli iz prištinskih institucija, među kojima je i policija.

– U bezbednosnom vakuumu izazvanom nepromišljenom odlukom Aleksandra Vučića, već smo svedoci pokušaja pljačke i opšteg kolapsa – rekla je Kurtijeva prijateljica, kako bi pobrala još koju simpatiju od strane Albanaca  i tako za sebe pribavila neku korist.

Foto: Printscreen

Miljenicu teroriste ne zanima konstantni teror koji trpe Srbi u južnoj srpskoj pokrajini, ne zanima je ni što taj teror traje godinama zbog čega je naš narod bio prinuđen da napusti institucije lažne države.

Trajković sada vidi priliku da se dodvori još više Albancima i Kurtiju, a bolji način za nju ne postoji nego napasti Vučića i Srbiju i okriviti ih za sve.

Koliko nema obraza ova podobna Srpkinja govori i podatak da se odmah uvalila u fotelju savetnika kolege Nenada Rašića iako su na izborima osvojili manje od jedan odsto!

Kurtijeva promoterka u albanskim medijima i dalje će nastaviti da optužuje svoj narod jer ona se hrani mržnjom prema svemu što je srpsko.

Ipak, ma koliko se trudila ne može da ospori istinu, a to je da Vučić neće pokleknuti, Srbija neće pasti, pogroma neće biti.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar