Mladić krenuo po ručak, pa PAO SA MOSTA: Misterija muči rodbinu, a ponašenje policije im ne ide u glavu

Krajnje čudan incident se desio pre nedelju dana u Moskvi, baš tamo gde navodno nema kamera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Telegram/Baza

Misteriozni incident dogodio se 1. decembra u Moskvi kada je mladić pao sa mosta usred bela dana dok je išao da kupi ručak. Deluje da niko ništa nije video, a nesrećni čovek je “izgubio” jaknu, telefon, kartice i gotovinu, prenose lokalni mediji.

Artjom Šarapov je navodno rekao svojim kolegama da ide na ručak i napustio kancelariju. Dva sata kasnije pronađen je ispod Karamiševskog mosta u ruskoj prestonici. Navodno je nekako pao sa njega i ozbiljno se povredio. Doktori su Artjomu konstatovali višestruke prelome i kontuziju mozga, a momak je prebačen na intenzivnu negu.

Rođaci Šarapova otišli ​​su u policiju, gde im je rečeno da postoji svedok. Navodno, čuvar jedne od radnji video je Artjoma kako hoda po mostu sa flašom, a onda se okliznuo i pao. Rođaci momka nisu poverovali u ovu verziju događaja zbog nelogičnosti u njoj. Na primer, nakon pada, Artjom je nekako ostao bez jakne, izgubio telefon, kartice iz banke i gotovinu.

Zanimljivo je da je telefon momka bio na mreži kada je on sam već bio na jedinici intenzivne nege. Na pozive niko nije odgovarao, a kasnije je telefon isključen. Pored toga, policija nije mogla da pronađe flašu sa kojom je Artjom navodno prešao preko mosta. Takođe su rekli porodici žrtve da je “iznenađujuće” kako nije bilo kamera u blizini mesta događaja.

Rođaci Šarapova, kako prenose neki mediji, smatraju da policija jednostavno želi da zatvori slučaj „pre praznika“. I dalje traje potraga za očevicima Artjomovog pada i onima koji su ga videli neposredno pre.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar