Dečak (12) mora 43.000 puta DNEVNO da uradi istu stvar: Lekari nemaju rešenje za njegovu patnju (VIDEO)

Porodica je očajna i javno traže pomoć stručnjaka širom sveta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube/Telepacífico Noticias

Neobična bolest 12-godišnjeg dečaka iz kolumbijskog grada Kalija potpuno je ovladala njegovim i životima njegove porodice, a što je najgore, njegovoj patnji se ne nazire kraj.

Naime, on kija oko 43.000 puta svakog dana, dok lekari nisu ponudili nikakvo rešenje. Prema rečima roditelja, dečak je prestao da ide u školu i napustio svakodnevne aktivnosti kao što su igranje sa prijateljima i bavljenje sportom. Porodica je očajna i javno traže pomoć stručnjaka.

– Snimio sam video, i kine manje-više 43 hiljade puta. Vodio sam ga pre 45 dana u “Komfenalku” i rekli su nam: “Ne znamo šta ima, vodite ga kući” – objasnio je otac Marko Milan za televiziju News One šta su doživeli u bolnici.

Porodica je takođe otkrila da su im lekari specijalisti rekli kako je u celom svetu registrovano svega 40 ovakvih slučajeva.

– Očajan sam što ga je dr Karlos Ernan Kvintero, koji je alergolog, i koji je mene lečio pre godinu dana, ponovo video i rekao mi da je komplikovano – jadao se otac medijima.

On je zatražio da se ne otkrije njihov identitet i predao snimak dečaka kako kija televiziji, koja je zamaglila njegovo lice.

Čudan poremećaj pojavio se nakon što je dečak spasao mače sa ulice, posle čega je, kako kaže otac, razvio “večnu alergiju”.  Stručnjaci još uvek nisu utvrdili tačan uzrok ove bolesti, dok je otac zamolio specijaliste širom sveta da pomognu njegovom detetu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kalle Blue Radio

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar