“Kaplje sa NEKOLIKO STRANA!” Mesečno zaradi 5.000 evra, a evo odakle toliki novac Ivi Grgurić

Rekla da od ovog posla može odlično da se živi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/IvaGrgurićOfficial

Iva Grgurić, starleta koja je pobedila u “Zadruzi” potpisala je ugovore sa nekoliko kompanija koje joj plaćaju da reklamira njihove proizvode i zahvaljujući tome, mesečno zaradi oko 5.000 evra.

– Popularna je i uticajna na društvenim mrežama, pa ljudi kupuju ono što ona reklamira. Zato se firmama isplati da je angažuju. Pored toga je i veoma odgovorna, ispunjava sve rokove i obaveze iz ugovora koje sklopi sa određenom kompanijom. Stalno ima nove poslovne ponude – rekla je Ivina prijateljica.

– Super zarađuje od reklamiranja proizvoda na Instagramu. Zarada joj varira od meseca do meseca, ali u proseku stavi u džep oko 5.000 evra.

Iva nije želela da otkriva tačnu cifru, ali je rekla da od ovog posla može odlično da se živi.

– Prezadovoljna sam novcem koji zaradim. Ne bih da otkrivam koliko je to ukupno mesečno, ali jedan stori naplaćujem 350-400 evra, a objavu na profilu 1.000 evra. Imam potpisane ugovore sa više firmi, što je sjajno – rekla je Iva i dodala da novac koji zaradi ulaže u privatni biznis.

– Ja sam multipraktik, nije mi dovoljno da radim samo jedan posao. Bolje je da novac kaplje sa nekoliko strana. Pokrenula sam jedan privatni biznis i odlično mi ide, uskoro ću otkriti o čemu se radi. Sebe bih nazvala influenserkom, nikako starletom. Nemam sponzora, već samu sebe izdržavam. Živim u iznajmljenom stanu koji plaćam. Vredna sam i ništa mi nije teško i sigurna sam da ću jednog dana biti milionerka.

BONUS VIDEO

Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar