Sleteo s puta, udario u drvo, NIJE BIO VEZAN: Roditelji i braća zanemeli od bola, danas sahranjuju Simu

Prijatelji i poznanici se na društvenim mrežama u neverici opraštaju od tragično nastradalog pevača, poručujući da ga nikada neće zaboraviti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Faebook/Sima Belenzada

Mladi pevač iz Futoga Simo Belenzada (29) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između ponedeljka i utorka dogodila na putu Gajdobra – Čelarevo.

Njegove dve saputnice, drugarice Sanja V. (27) iz Veternika i Nikolina V. (30) iz Futoga lakše su povređene i posle ukazane lekarske pomoći u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine, otpuštene su na kućno lečenje.

Nesreća se dogodila dva i po sata iza ponoći, a prema prvim informacijama, Belenzada je, upravljajući “audijem A3” novosadskih registarskih oznaka, iz zasad neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta u desnu stranu i udario u drvo.

Kako se saznaje, Belenzada, koji je odmah podlegao povredama, nije imao vezan sigurnosni pojas.

Uoči nesreće, pevač je sa drugaricama, kako se saznaje, bio kod prijatelja u Gajdobri i nije konzumirao alkohol. Navodno se pred polazak kući za Futog žalio da ima manji problem s kolima.

Vest o pogibiji mladog pevača šokirala je sve u Futogu, a njegovi najmiliji, roditelji i dvojica braće, zanemeli su od bola. Ne mogu da veruju da su u trenu ostali bez svog mezimca.

– Tuga je to velika za ovu divnu i poštenu porodicu – skrhan bolom, kazuje poznanik porodice Belenzada.

– Početkom devedesetih su se iz Donjeg Vakufa doselili u Futog, skućili, podigli trojicu sinova, a zla sudbina im uze najmlađeg. Imao je divan, zlatni glas, kao u slavuja, bio je talentovan za pesmu. I stariji brat se bavi pevanjem.

Još od najmlađih dana, Simo je, veli sagovornik, pokazivao talenat i interesovanje za pesmu, nastupao je po klubovima i kafićima, a kao dečak je neko vreme pevao i u crkvenom horu.

Prijatelji i poznanici se na društvenim mrežama u neverici opraštaju od tragično nastradalog pevača, poručujući da ga nikada neće zaboraviti, niti njegovu dobrotu.

DANAS SAHRANA

Simo Belenzada će danas biti sahranjen na mesnom groblju u Futogu. Poslednji ispraćaj mladom pevaču je u 15 časova, kada će se od njega zauvek oprostiti njegovi najmiliji, rodbina, poznanici i prijatelji.

KOBNO MESTO

Na istom putu, gotovo na istom mestu, pre nešto više od mesec dana dogodila se saobraćajna nesreća, u kojoj je poginula sudija Osnovnog suda u Bačkoj Palanci Mirjana S. P.

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar