Ronaldo postaje sve veći problem: “Video sam snimak i nije mi se dopalo”

Portugal će sutra igrati protiv Švajcarske u osmini finala Svetskog prvenstva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernardo Santoš izjavio je danas u Dohi da mu se “nije dopalo ponašanje Kristijana Ronalda kada je zamenejn protiv Južne Koreje” u trećem meču njegove ekipe na Svetskom prvenstvu.

Tokom tog meča koji je Portugal izgubio sa 1:2, Ronaldo je zamenjen u 65. minutu. Na snimku se vidi da je vidno nezadovoljan napustio igru, a posle meča je objasnio da je bio ljut zbog sukoba sa jednim protivničkim fudbalerom.

– Odgovorio sam posle utakmice i ponoviću: ne znam šta se desilo na terenu, samo sam video kako se svadja sa Korejcem. Ne želim više da pričam o tome, već o sutrašnjem meču – izjavio je Santoš.

Portugal je i pored poraza završio kao prvi u grupi sa šest osvojenih poena. Južna Koreja je na drugom mestu sa četiri boda.

– Ali video sam snimak i uopšte mi se nije dopalo. Ovakve situcije bi trebalo interno da se reše i to je ono što je urađeno. Ovde stavljam tačku na ovo pitanje – dodao je Santoš.

Portugal će sutra igrati protiv Švajcarske u osmini finala Svetskog prvenstva. Istog dana Koreja će igrati protiv Brazila.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar