Aleks Nikolić nakon saznanja da je ostavio Dejan Dragojević ZGROZILA JAVNOST: Fanovi opleli po zadrugarki

Nikolićeva ne krije da joj prija druženje sa Filipom, iako su joj mnogi zadrugari rekli da nije fer prema Dragojeviću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: NKostic

Pobednik rijalitija “Zadruga 5”, Dejan Dragojević rešio je da stavi tačku na ljubavnu vezu sa Aleksandrom Nikolić, nakon što joj je zamerio njeno druženje sa muškarcima u Beloj kući.

Naime, već nedeljama unazad se šuška se da je Aleks prešla granicu prijateljstva sa Zvezdanom Slavinićem, a Dekiju se smučilo da prati rijaliti i uveličava sliku da vidi da li je njegova devojka zaista nekog pogledala ili nije, pa je istakao u svom jutjub kanalu da ne može više da trpi torturu koji svaki dan proživljava.

Dejan je našao načina da joj unese informaciju iz spoljnog sveta i da je obavesti da njeno ponašanje utiče na njegovo zdravlje i da odmah prekine da flertuje sa muškarcima.

Međutim, ona je nastavila da komunicira sa Zvezdanom, što je Dejana povredilo, pa je rekao da smatra da to namerno radi.

Kap koja je prelila čašu je Aleksandrino druženje sa njenim bivšim dečkom, Filipom Carem.

Nikolićeva ne krije da joj prija druženje sa Filipom, iako su joj mnogi zadrugari rekli da nije fer prema Dragojeviću.

Dejan je presekao i javno se oglasio i raskinuo sa Aleksandrom. Rekao je da mu nije potrebna takva devojka i da mu je Filip po drugi put otvorio oči.

Ovaj Dejanov postupak su podržali mnogi njegovi fanovi, a društvene mreže su se usijale od komentara.

– Da li vidite kako se ponaša srećno Aleks, rekao je njoj Milan da je ostavio. E sad se pravi luda, kao ne zna, a Deki lepo rekao da se sve zna unutra – glasio je komentar jednog fana.

– Sad ćemo da gledamo Aleks kako cvili, glumi žrtvicu, da bi se babe smilovale, pa glasale za nju – glasio je naredni komentar.

BONUS VIDEO:Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar