Šta nas danas očekuje u Kataru? Prvak sveta juri vizu za četvrtfinale, Englezi napadaju hrabri Senegal!

Dve utakmice sa izrazitim favoritima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Juče završen prvi dan osmine finala Svetskog prvenstva u fudbalu, koji nam je doneo Argentinu i Holandiju kao prve učesnike četvrtfinala Mundijala, a danas nas čekaju još dva meča.

U prvom će aktuelni svetski prvak Francuska igrati protiv Poljske i bez ikakve dileme se mora reći da su “trikolori” apsolutni favoriti u ovom duelu.

Kombinovani sastav koji je Dešan izveo protiv Tunisa i koji je poražen od afričke selekcije sigurno neće izaći na megdan Levandovskom i ekipi, koji se nadaju da bi mogli da naprave čudo.

Sa druge strane utakmica koja počinje od 20 sati bi mogla da bude dosta zanimljivija, a ona nam donosi duel Engleske i Senegala, gde je evropski tim takođe favorit.

Osim remija sa Amerikom čini se da su fudbaleri “gordog albiona” pokazali zbog čega važe za jedne od favorita na ovom turniru, a ono što je sigurno jeste da najboljoj afričkoj selekciji neće biti lako.

Ipak, Senegal je u grupnoj fazi pokazao srce i karakter pa bi po mišljenju veoma malog broja ljudi večeras mogao da pomrsi račune Englezima.

BONUS VIDEO:

“Orlovi” se vraćaju kući: Piksi poslao jasnu poruku pre odlaska na avion!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar