Vučić ZAGRMEO nakon sramnog poteza Kurtija i mlake reakcije EU: Ne dam vam da ponižavate građane Srbije

Predsednik poslao jasnu poruku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC/bs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon odluke Aljbina Kurtija da Nenada Rašića protivustavno i protivno Briselskom sporazumu imenuje za ministra za zajednice, kao i sramne reakcije Evropske unije na taj potez.

– Izbor Rašića, čoveka koji je dobio manje od 1 odsto, pokazuje da Priština želi progon i proterivanje Srba. Želim da kažem nekoliko stvari. Ovo što je uradio teroristički ološ Aljbin Kurti, nije smanjilo sve što treba da kažem o njemu. On naravno nije dobio zasluženu osudu EU – rekao je Vučić.

Predsednik je poručio da su “izabrali najgori srpski ološ u svoje redove, Rašić i Trajkovcić, najgori srpski ološ”.

– Ali ja ne dam Kosovo i Metohiju, ja volim Kosmet. Kada ne možete da pronađete za šta je Srbija kriva, da vidimo šta i kako ćete da napravite. Ne samo da su prekršili norme Briselskog sporazuma, prekršili su i norme Međunarodnog javnog prava. Kad se budete obratili Srbiji sledeći put, vodite računa o izjavama, o tome da poštujete građane Srbije, ne dam vam da ih ponižavate, a radili ste to bezbroj puta. Srbija je svoja na svome, Srbija će čuvati sebe. Ti, teroristički ološu, vodi računa da ne povrediš nijednog Srbina, zajedno sa ovim kvislinzima što si izabrao, Srbi će znati da odgovore, zajedno sa državom Srbijom. A vas iz Evrope, sram vas bilo, to je sve što mogu da kažem. Za subotu spremam detaljniji odgovor – kazao je predsednik.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar