Metal spektakl u subotu: Panterchuggah, Sides i Endless Struggle u Festu! (VIDEO)

U najpoznatijem rokenrol klubu na ovoj beogradskoj opštini sviraće fantastični bendovi ove subote

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Promo

Prvi domaći Pantera “tribute” bend PANTERCHUGGAH nastupa u drim Tim sastavu, po treći put, u klubu Fest.

Na vokalu, najdublje grlo i verovatno najstrašnija pojava balkanske “hard-kor” scene – Jovan “Jay Dee” Dorkin. Na basu, srpski Truhiljo s velikim iskustvom sviranja u čuvenim sastavima Magma, Pero Deformero, Voodoo Popeye (…) Vihor Ristić. Na gitari mlada nada beogradske “thrash” scene Luka Marković, a kako se najbolje uvek ostavlja za kraj, na bubnjevima “gvozdena palica” legendarnih metal sastava poput Alogije, Danilo Petrović trija i mnogih drugih – Damir Adžić.

Ako vam se do sada “metalne” emocije nisu dovoljno zakuvale, ono što sledi objasniće vam da je posle dužeg vremena u Festu u subotu. u pitanju istinski beogradski metal šou! Podrška “Panterčugi” biće dva više nego žestoka autorska benda:

SIDES (Beograd, Srbija)
djent / progressive metalcore

Vreme je da se jedan fazon istera do kraja – čuvena je replika iz kultnog filma „Dečko koji obećava“, a čini se da “đent” fazon na ovim prostorima i nije baš doživeo nekakvu veću ekspanziju, a kamoli svoj vrhunac. Da se to promeni staraju se momci iz sastava Sides koji se upravo, u svom zvuku, snažnije i kvalitetnije nego iko ovde oslanjaju na Meshuggah / Northlane nasleđe. Uveliko rade na svom prvom albumu, a za sada imaju objavljene singlove: „Essence / Voices“, „Bloom“, „Quiet Soul“.

Endless Struggle (Beograd, Srbija)

Autorski “thrashcore skatepunk” bend nastao 2019. kao odgovor na stanje čovečanstva u modernom svetu, ali i unutar samog benda. Grupu koju čine petorica mladih muzičara, prema sopstvenim rečima članova, čine entuzijasti sa zajedničkim ciljem. Veljko Paunović – lead gitara/back vokal, Dejan Damnjanović – ritam gitara, Ilija Zipevski – bubanj, Marko Jevtović – bas, Kosta Dimitrijević – vokal.

Bend Endless Struggle možete čuti ekskluzivno u subotu, pošto je njegov album prvenac i dalje u postprodukciji i uskoro se očekuje izlazak istog.

Ulaz na koncert biće 500 dinara, a karata neće biti beskonačno, stoga, u subotu u FEST u Zemunu dođite što je pre moguće, kako ne biste ostali ispred.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar