“Nikolina, čuvaj dete. Tu smo”: Zvicer traži GLAVU Vukotićevog kumčeta? Rat klanova prešao i na decu

Tinejdžer, navodno, već izvesno vreme dobija pretnje smrću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube/Vijesti, MUP

Rat između „kavčana“ i „škaljaraca“, koji je za osam godina odneo više od 50 života, dobio je novu dimenziju jer su u njega sada uvučena i deca. Kako Alo! piše, nakon ubistva vođe škaljaraskog klana Jovana Vukotića u Istanbulu, na meti suparničke bande našao se i tinejdžer od 17 godina!

Izvor ovog lista otkriva da je reč o unuku Balše Đuranovića (59) kome je kum pokojni Vukotić. Tinejdžer, navodno, već izvesno vreme dobija pretnje smrću, a sumnja se da iza njih stoji odbegli vođa „kavčana“ Radoje Zvicer.

– U četvrtak oko 18 časova u Herceg Novom, ispod brisača terenca „mercedes“ koji je u vlasništu tinejdžerove majke, ostavljeni su papiri s pretećim porukama. Pisalo je: „Nikolina, čuvaj dete. Tu smo“. Takođe, u Budvi su gotovo u isto vreme preteće poruke ostavljene i ispod brisača „mercedesa“ koji je u vlasništvu sestre maloletnika. Tu je stajao papirić na kojem je pisalo: „Ko rano rani, dva metka grabi. Pozdravi Mateju“. Pored te poruke prikačena je i još jedna u kojoj se pominje „40 dana“ – rekao je izvor.

Kako dodaje, pre nego što su ostavljene preteće poruke, maloletnik je na društvenim mrežama optužen za saučesništvo u monstruoznim zločinima.

– Pisali su mu da je vođa ekipe koja iz Holandije organizuje transport droge, kao i da je deo krimi-grupe koja ljudima preti, muči ih i ugovara likvidacije. Kada je njegova porodica reagovala i prijavila, prepiske su misteriozno nestale. Majka i sestra tinejdžera su se uplašile i zbog toga mu ne daju da ide u školu, dok se spekuliše i da će se iz bezbednosnih razloga preseliti na Kipar – objašnjava izvor.

Policija sumnja da se dečaku preti iz više razloga. Jedan od njih, koji je najverovatniji, jeste da „kavčani“ žele da isprovociraju osobe bliske njegovoj porodici.

– Policija je obavila razgovor s tinejdžerom i njegovom porodicom i trenutno se ispituju motivi pretnji koje su mu upućene. Istraga će pokazati da li je on meta ili samo mamac. Konkretan cilj pretećih poruka još nije poznat – podvlači izvor.

Nije se svetio za smrt sina

Balša Đuranović je ranije rekao da je 2014. u Izraelu ubijen njegov sin Darko, ali da se zbog toga nije svetio.

– Nastradao je u eksploziji automobila koja se desila u Tel Avivu, nedaleko od plaže Tel Baruh, na parkingu. Nisam se svetio jer nisam utvrdio ko stoji iza toga. Darko je bio poslovan čovek, po ugledu na mene. Držao je hotele, kuće i barove u Španiji. Ostala je žal za izgubljenom mladošću – rekao je tada Đuranović.

BONUS VIDEO



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar