Spektakl u Madridu: Partizan poražen od Reala u evroligaškoj NBA poslastici!

Kao da je NBA, i to meč na ogroman broj poena, crno-beli su Kraljevskom klubu ubacili čak 40 za svega deset minuta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Partizan

Spektakl u Madridu. Košarkaši Partizana i Reala odigrali su sjajan meč, gde je na kraju kao pobednik iz duela izašao Kraljevski klub, ali posle dosta muke. Konačan rezultat bio je 105:97.

Kao da je bio NBA, i to meč na ogroman broj poena, crno-beli su Kraljevskom klubu ubacili čak 40 za prvih deset minuta.

Izabranici Željka Obradovića u tom periodu bili su precizni čak sedam puta izvan linije 6.75, što je zaista fascinantan učinak.

Međutim, usledio je bolji period igre za madridski tim, daleko bolje angažovanje u odbrani i jedna mala košgeterska kriza, jer crno-beli nisu uspeli da postignu ni dvocifren broj poena za gotovo deset minuta (što je bila velika razlika u odnosu na prvi period). Zbog toga se na najdužu pauzu otišlo pri prednosti za španskog velikana, ali ništa još nije bilo izgubljeno.

Posle dvadeset minuta rezultat je bio 54:51.

U drugom poluvremenu, Real je uspeo da ostvari osetniju prednost, Obradovićevi momci su se hrabro borili, ali su morali da pokleknu pred napadački veoma potentnim timom iz glavnog grada Španije.

Real u sledećem kolu elitnog takmičenja gostuje Fenerbahčeu, dok će Partizan posle derbija sa Crvenom zvezdom u regionalnom šampionatu (na programu je u ponedeljak uveče) dočekati Valensiju.

Inače, pred taj pomenuti abaligaški Večiti derbi crno i crveno-beli imaju identičan skor u Evroligi.

Real Madrid – Partizan 105:97

Dvorana: Vizink centar (Madrid)

Sudije: Fernando Roća, Karmelo Paterniko, Amit Balak

Real: Vilijams-Gos 8, Kozer 2, Abalde 2, Hezonja 15, Rodrigez, Dek 15, Puarije 4, Korneli 6, Tavares 17, Ljulj 20, Ndijaj 2, Musa 14

Partizan: Ledej 20, Panter 16, Papapetru, Egzum 17, Brodzijanski 8, Naneli 15, Glas, Lesor 8, Trifunović, Anđušić 13, Madar

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar