Tajkunski mediji doživeli POMRAČENJE, pa počeli MASNO da LAŽU: Prljava kampanja protiv predsednika Vučića

Verovatno u nedostatku materijala da napadnu Srbiju i Vučića, rešili su da dno na koje su pali kopaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr, printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa zvaničnicima Republike Srpske Željkom Cvijanović i Miloradom Dodikom, odgovarao je na pitanja novinara, strpljivo kao i uvek, ali iako je sve moglo da se prati uživo i da se vidi atmosfera na konferenciji, tajkunski portal Nova je odlučio da slaže i da napiše da je Vučić vikao.

Verovatno u nedostatku materijala da napadnu Srbiju i Vučića, rešili su da dno na koje su pali kopaju, pa su počeli naočigled svih da lažu, te su objavili tekst: “Pomračenje Vučića posle kog je počeo da viče: Što to radite ljudi, nisam legao u poslednjih 7 dana”.

Foto: Printscreen

Očigledno je njih predsednik činjenicama i odgovorima pomračio, pa je tajkunski medij, kako je već i navikao, masno slagao da je Vučić vikao.

Kao i uvek do sada, predsednik Srbije je celu konferenciju pažljivo slušao novinarska pitanja, a zatim strpljivo, mirno i jasno odgovarao na ista. Vučić je i poznat po tome da može da ga pita ko šta želi i koliko želi, a da on na svako pitanje odgovori veoma koncizno i sa najvećom smirenošću.

Jasno je da je tajkunskim medijima pao mrak na oči jer Srbija nije ispunila njihova nadanja i želje da uvede sankcije Rusiji i da prizna lažnu državu Kosovo, te u očaju masno lažu, no nije im ni prvi, a verovatno, ni poslednji put.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar