Na brazilsku sambu zaigrajte srpsko kolo! (VIDEO)

Priča se da je Piksi nabavio Radoja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FSS

Ovo je priča o sudaru Davida i Golijata.

Koliko god da vlada euforija i već vidimo fudbalski Olimp, svima je jasno da je pred Srbijom (ne)moguća misija.

Hteli da priznamo ili ne, mi smo fudbalski dunsteri za petostrukog šampiona sveta. Previše puta smo se okliznuli na fudbalskoj tabli, davali sebi šah matove i gubili bitke i ratove. Ipak, sada je atmosfera drugačija, sada se oseća nešto posebno u vazduhu. Dragan Stojković je vratio veru u reprezentaciju, sa Piksijem hrabro idemo napred i ne plašimo se nikoga, pa ni najveće selekcije u istoriji fudbala.

Upravo zato se postavlja pitanje kako do čuda? Kako kako da Srbija pobedi velesilu kao što je Brazil?

Jedan Dunster treba nam bude putokaz, a on se zove Boško Simonović. Čuveni selektor Jugoslavije je jedini uspeo da savlada južnoameričke čudotvorce sa loptom.

Uspeo je da primiri njihovu salsu i to srpskim kolom. Montevideo je režirao bajkovitu priču o srpskom fudbalu. Moša, Tirke i Bek su davne 1930. godine srušili Brazilce, a zašto Mitar, Sergej i Duća ne bi krenuli njihovim koracima.

Od čuvene generacije, čije je putovanje opisano u legendarnom filmu Dragana Bjelogrlića, naša reprezentacije, kako god da se zvala, nije uspela da uzme skalp Brazilu.

Priča se da je Piksi nabavio goluba Radoja, pa neka i on večeras zajedno sa srpskim Orlovima poleti do fudbalskog Olimpa.

A, nek jave Bjeli da počne da razmišlja o novom filmu.

Bonus video:

Neprijatnost u studiju RTS: Rade Bogdanović “bocnuo” Partizan, Kralj promenio temu (VIDEO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar