“Sačuvali smo MIR i nismo ugrozili Srbiju”: Oglasio se predsednik Vučić i poslao SNAŽNU PORUKU (FOTO)

Vučić je istakao da je Srbima dosta ucenjivanja i pritisaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas medijima nakon sastanka sa novoizabranim srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Željkom Cvijanović i novoizabranim predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Predsednik Vučić se nakon obraćanja medijima oglasio i na svom Instagram profilu, rezimirajući dešavanja u Srbiji i Južnoj srpskoj pokrajini, ali i svoj današnji govor.

Vučić je istakao da je Srbima dosta ucenjivanja i pritisaka.

– Zadovoljan sam što smo sačuvali mir za svoj narod, jer one divne žene koje su juče izašle na protest zaslužuju mir, zaslužuju da njihova deca idu normalno u škole, zadovoljan sam što nismo ugrozili čitavu Srbiju i što će nam ova godina biti rekordna po pitanju stranih investicija – napisao je predsednik i dodao:

– Srbima je dosta šikaniranja, ucenjivanja, međunarodnih pritisaka u kojima niko o njima ne vodi računa, već ih tretiraju kao nacionalnu manjinu, iako oni to neće da budu. I to je problem sa kojim moramo da se suočimo, to govori o tome koliko im je teško i koliko su pritisnuti i koliko su bili mučeni u prethodne 23 godine. Naš narod je izdržao taj teror i dalje se bori za svoj narod i ognjišta – napisao je Vučić.

– Moramo da budemo snažni i jedinstveni i da čuvamo svoju Srbiju. Srbi se nisu uplašili, jer su znali kakvu svetinju brane. Srbija će pobediti – zaključio je predsednik Vučić.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar