Porodila se usred večere: Porodica pojma nije imala šta se dešava, a mami se ni šminka nije pokvarila

Novopečena majka je bila na porodičnom okupljanju nakon što su je iz bolnice otpustili rekavši joj da beba još uvek neće kretati napolje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedna majka iz Engleske Ebi Moris (32) neočekivano se porodila tokom večere i ubrzo rodila bebu Džeksa na poslednjem spratu svog doma. U tome su joj pomogli suprug Aron (32) i sestra Grejs (29), a beba je rođena bez poteškoća, dok ostatak porodice dole nije imao pojma šta se dešava, piše Miror.

– Mama nije imala pojma šta se dešava, bila je toliko zauzeta zabavljanjem dece, a tata je nastavio da kuva svoj domaći čili u kuhinji, pa nisu shvatili da sam rodila bebu gore. Pošto se sve dogodilo tako brzo, još uvek sam nosio svečanu odeću. Na sebi sam imala dugu crnu suknju koju sam uspela da svučem, a kosa i šminka su mi ostali netaknuti – rekla je Ebi.

Ebi je planirala porodično okupljanje, a dan ranije je bila u bolnici na porođaju. Trudovi su prestali, a oni su je poslali kući i uveravali je da ne treba da brine, i da se beba još neće pomeriti. Međutim, kada su gosti stigli, primetila je da se ponovo porodila i odlučila da odspava u sobi, jer je smatrala da može da ignoriše bolove nalik porođaju, kao i dan ranije.

Kada je njen muž došao da je proveri, shvatila je da su kontrakcije bile u razmaku od samo pet minuta. Ebi je pozvala bolnicu, ali su joj zbog nedostatka kreveta rekli da sačeka i da će je kontaktirati kada nađu najbližu bolnicu sa slobodnim mestima.

Iako su pozvali Hitnu pomoć, rečeno im je da nema slobodnih mesta i da je druga najbliža bolnica udaljena sat vremena, pa su shvatili da neće stići, a kada su kontrakcije počele u razmaku od samo jednog minuta, bilo je jasno da da bi se beba porodila kod kuće. Babica im je telefonom dala uputstva kako da donesu dete na svet.

– Aron je bio prilično uznemiren i rekao mi je da ne može, a babica mu je rekla da može, i objasnila mu šta i kako da uradi – nastavila je Ebi.

U tom trenutku je ostatak porodice obavešten, njena mama je čuvala njihovu ćerku, a njen tata je bio napolju i čekao vesti. Nakon porođaja, beba je odvedena u bolnicu na preglede, gde je ostala dve noći, ali je, srećom, sve bilo u redu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Večernji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar