Detalji KRVAVOG obračuna u Aleksincu: Kad je video pretučenog oca, zario NOŽ mladiću (21) u leđa

U ovoj tuči povređen je još jedan muškarac (53) iz Aleksinca, kome su polomljena rebra i nos

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E stock/Stanislav Nedelja, Masa Bandjur, Shutterstock/Ilustracija

Sinoć je u tuči u Aleksincu izboden i teško povređen mladić (21).

Njemu su lekari na Univerzitetsko kliničkom centru u Nišu morali da uklone slezinu koja mu je oštećena kad mu je za sada nepoznata osoba zarila nož u leđa. Te večeri u Šumatovačkoj ulici u Aleksincu slavio se Aranđelovdan, a onda je kao se nezvanično saznaje došlo do verbalnog sukoba oko muzike, i starih neraščišćenih stvari.

U ovoj tuči povređen je još jedan muškarac (53) iz Aleksinca, kome su polomljena rebra i nos.

Policija je, kako saznajemo privela više od deset ljudi, a zadržani su muškarci L.T. i A.B. iz Aleksinca. Prijava je podneta i protiv F.P iz Svrljiga. Za sada se iz Osnovnog javnog tužilaštva navodi da će se oni teretiti za nanošenje teških telesnih povreda.

– Uhapšeni L.T. i A.B. iz Aleksinca i F.P iz Svrljiga su svi učestvovali u tuči. Jedan od njih trojice je ubo dvadesetjednogodišnjaka, a dvojica su uhapšena jer su pretukla pedesetrogodišnjaka, kaže izvor Kurira. Reč je o dve porodice koje žive u komšiluku u jednom sokaku u ovoj ulici.

Svi koji su učestvovali u tuči su u srodstvu. Nisu bili ni nešto posebno pripiti kada je izbila tuča. Prema jednoj verziji, oni su se prvo potukli zbog muzike, a onda je “sevnuo” nož. Prema drugoj verziji gost (53) na slavi je već krenuo kući kada su počeli da ga tuku. Navodno je izbila najpre svađa zbog nekih starih nesuglasica, a onda je došlo i do tuče.

Kada je njegov sin video pretučenog i krvavog oca (53) izleteo je iz svoje kuće i došao ispred komšijskog dvorišta gde se slavilo, nakon čega je ubo zeta (21) od domaćina slave.

U Univerzitetsko kliničkom centru u Nišu kažu da su obojica pacijenata dobro. – Mlađi pacijent star 21 godinu je zadobio povredu abdomena i nakon operacije mu je uklonjena slezina. On je svestan trenutno i stabilan, a nalazi na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju Univerzitetsko kliničkog centra u Nišu. Drugi pacijent (53) ima povrede lica i grudnog koša i njegovo stanje je trenutno stabilno – kazali su u UKC Niš.

Kako nezvanično saznajemo, niko od učesnika tuče do sada nije poznat istražnim organima tako da se smatra da je do čarke, ali i krvave slave došlo zbog banalne situacije. I komšije potvrđuju da ove porodice nikada nisu bili u zavadi ili nekoj dubljoj svađi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar