ŽURKA za PAMĆENJE: Poznati oduševljeni novom zvezdom na radijskom nebu Srbije (FOTO)

Veliki smo fanovi nove radio-stanice, stalno je slušamo i uživamo u izboru kvalitetne muzike, izjavili su gosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Alo!

Spektakularnom žurkom koju su organizovali „Maxim media plus“ i „Alo media system“, povodom otvaranja nove D, na medijskom nebu Srbije zasijala je nova zvezda.

U prelepo dekorisanom prostoru ivent centra u Beton hali goste su dočekivale devojke u narodnim nošnjama koje su na ulazu služile pogaču i so, kako nalažu srpski običaji. Kako je Lola za kratko vreme postala simbol kvalitetne domaće narodne muzike koju odavno ne možemo čuti ni na jednoj drugoj radio-stanici u zemlji, ovakav gest domaćina oduševio je sve prisutne. Za muzički deo programa bio je zadužen Davor Jovanović sa svojim orkestrom, koji je izvodio hitove koji se puštaju na radiju Lola.

 

Do sada najveći broj medija i poznatih ličnosti okupili su se da zajedno s domaćinima obeleže početak jednog divnog druženja, a koliko im znači to što je jedan ovako veliki radijski projekat počeo na našim prostorima, otkrili su za Alo!.

– Meni je jako drago što sam pozvana na otvaranje Lola radija, jer u poslednjih mesec dana samo sam na njihovoj frekvenciji. Oduševljena sam muzikom koju puštaju, a to su pesme koje inače privatno volim da čujem – rekla je Katarina Grujić.

– Lola je pun pogodak! Drago mi je da je počela sa radom jedna takva radio-stanica, moj tata je oduševljen muzikom koju puštaju, ali i svi mi mlađi – rekao je Sale, frontmen benda „Tropiko“.

Iako se njena karijera gradi na modernijem zvuku, Anastasija Ražnatović je priznala da sluša Lolu od trenutka kada je puštena u etar.

– Drago mi je što sam prisustvovala proslavi povodom otvaranja Lole. Stalno ih slušam i dopada mi se što neguju tu dobru, narodnu muziku. Prijatelji i ja često pojačamo pesme kada se vozimo automobilom i želim im svaku sreću i uspeh, u koji sam sigurna da će imati – rekla je Anastasija.

Pop pevačica Angelina nije krila da je oduševljena novim radijskim projektom.

– U slobodno vreme slušam isključivo Lola radio i stvarno je super stvar da se desila neka radio-stanica koja pušta tu starogradsku muziku i neke pesme koje su možda zaboravljene – rekla je ona, dok je Tamara Milutinović priznala da je veliki fan.

– Veliki sam fan radija Lola. Često ih objavim na svojim Instagram storijima jer to je muzika koju ja volim da slušam i presrećna sam što postoji jedna takva radio-stanica.

Domaćini su se potrudili i da svaki gost na kraju večeri dobije poklon, pa je tako u prelepo dekorisanim kutijama sa Lola zaštitnim znakom bila upakovana rakija, slatko od borovnica, džem i rokovnik sa tradicionalnim motivima.

Na žurki su se, između ostalih, pojavili: Ana Sević sa suprugom Danielom, Ana Kokić, Nikolina i Saša Kapor, Marina Tadić, Marina Visković, Iva Štrljić, Aleksandar Sofronijević i mnogi drugi…

Mia Miladinov, jedan od muzičkih urednika radija Lola i direktorka svih radio-stanica koje posluju u okviru grupacije „Maxim media plus“, za Alo! je rekla:

– Radio-stanicu Lola smo napravili za dušu svih nas. Za manje od pet meseci ušli smo u top 5 najslušanijih radio-stanica u Srbiji i zaista smo ponosni na tako veliki uspeh. Lola je frekvencija za sve generacije i više niko ne može da se postidi kada kaže da sluša narodnu muziku, jer na Loli puštamo samo kvalitetne pesme – rekla je Mia za Alo!.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar