HVALA VUČIĆU! Izjave Orbana i Nehamera koje će dovesti do ludila leve i desne iz srpske opozicije (VIDEO)

Svakako je značajno što Srbija zahvaljujući Vučiću ima prijatelje i u svetu, a austrijski kancelar i mađarski premijer su jedni od njih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/bs

U Beogradu je danas održana zajednička konferencija za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom i saveznim kancelarom Republike Austrije Karlom Nehamerom, nakon drugog trilateralnog Samita Srbije, Mađarske i Austrije.

Tom prilikom, i Karl Nehamer i Viktor Orban iskoristili su priliku da zahvale Aleksandru Vučiću.

Austrijski kancelar zahvalio se predsedniku Vučiću jer se založio da azilanstki turizam bude okončan, ali i na gostoprimstvu i saradnji punoj poverenja.

– Želim da se zahvalim Srbiji i Vučiću na tome što se založio da azilanstki turizam bude okončan. Vučić je ozbiljno shvatio brige Austrije, nije ostavio Austriju na cedilu, i to je zaista veoma važno i meni kao kancelaru i Austrijancima – istakao je Nehamer. Detaljnije čitajte u POSEBNOJ VESTI.

Mađarski premijer je takođe imao reči hvale za predsednika Srbije. Naime, Orban je izjavio da je Vučić istorijski najbolji partner Mađarske, dodavši da saradnja između dveju zemalja ima posebnu snagu.

– Hvala Vučiću na gostoprimstvu, ima posebnu snagu saradnja između Mađarske i Srbije – rekao je Orban, dodajući da naše dve zemlje dele sudbinu i u dobru i u zlu.

– Treba da sarađujemo da bismo pobedili sve izazove, zahvalan sam predsedniku Vučiću jer sam u njemu upoznao istorijski najboljeg partnera Mađarske – naglasio je Orban. Više o tome čitajte klikom OVDE.

Nema sumnje da će ove izjave Nehamera i Orbana dovesti do ludila i leve i desne iz srpske opozicije, budući da ne biraju načine da napadnu predsednika i sve što Vučić čini za Srbiju.

Naravno, građani su svesni predsednikovih zalaganja i rezultata, ali svakako je značajno što Srbija zahvaljujući Vučiću ima prijatelje i u svetu, a austrijski kancelar i mađarski premijer su jedni od njih.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar