Sledeće nedelje suvo i toplo, a krajem novembra OBRT: Objavljena najnovija PROGNOZA, evo šta nas čeka

Početkom sledeće nedelje suvo i relativno toplo, ponegde uz dugotrajnu maglu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

Srpski Meteorolog Marko Čubrilo oglasio se na svom Fejsbuk profilu i obvjavio najnoviju prognozu u kojoj je istakao da nas za vikend nad većim delom regiona čeka suvo vreme, samo na jugu padavine.

Početkom sledeće nedelje suvo i relativno toplo, ponegde uz dugotrajnu maglu.

– Od nedelje sledi kratkotrajna stabilizacija vremena, te će do naredne srede jutra biti umerno hladna, ponegde uz pojavu magle i prizemnog mraza. Dani pretežno sunčani i relativno topli uz maksimume od +12 do +15,a u sredu ponegde nad fenskim delovima regiona i oko +18 stepeni Celzijusa. Samo u predelima gde se magla i niski oblaci duže zadrže maksimum oko +9 stepeni Celzijusa – istakao je Čubrilo.

– U koliko do zahlađenja i dođe ono verovatno neće biti duže od 2-3 dana nakon čega bi malo otoplilo. Međutim krajem ovog i početkom sledećeg meseca za sada postoje relativno visoke šanse za konkretnije u dugotrajnije zahlađenje – napisao je Čubrilo.

Nad većim delom regiona i dalje suvo i relativno toplo, ali sve je sigurnije da od 16.11. sledi značajna promena vremena koja nas sigurno uvodi i režim češće pojave padavina.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar