Ovaj čovek je NEUNIŠTIV: Petr Čeh potpisao novi ugovor, ali ne sa fudbalskim klubom!

- Uzbuđen sam zbog novog izazova sa Čiftejnsima i radujem se što ću pomoći timu da postigne svoje ciljeve za ovu sezonu - rekao je Čeh

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/KERIM OKTEN

Petr Čeh, bivša zvezda Čelsija i Arsenala, pridružio se hokejaškoj ekipi Čelmsford Čiftejnsa na jednogodišnji ugovor – i pomogao im da pobede u prvom meču.

Ekipa iz Eseksa je jednu ligu iznad Gilford Feniksa, prethodne ekipe češkog čuvara mreže. Odigrao je 20 mečeva za ekipu tokom tri godine, pomažući joj da dođe do velikih uspeha.

40-godišnji bivši golman potpisao je za Čiftejnse uoči njihovog meča na gostovanju Oksford Siti Starsu u nedelju, a počeo je ispred mreže noseći dres broj 39 koji je takođe nosio na Feniksu.

Čiftejnsi su pobedili 6-4, a Čeh je proglašen za najboljeg igrača svoje ekipe zbog učinka, navodi se na Tviter nalogu Starsa. Takođe je zaradio isto priznanje u svom prvom meču s ekipom Gilforda 2019, mada, tu može da bude i marketinških trikova, jer je on značajno poznatiji nego ceo hokej kao sport u Evropi.

Govoreći pre Čelmsfordove pobede u Oksfordu, Čeh je rekao:

– Uzbuđen sam zbog novog izazova sa Čiftejnsima i radujem se što ću pomoći timu da postigne svoje ciljeve za ovu sezonu.

Glavni trener Mark Saunders rekao je za Bi-Bi-Si:

– To što je u naš tim došao Petr, koji je jako kvalitetan i njegovo golmansko iskustvo je veliki podsticaj za nas sada. On donosi pobednički mentalitet, želju da se takmiči svaki put kada je na ledu, i radujemo se što ćemo ga videti u našoj grupi ove sezone.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar