Potresne REČI: Evo kako su se kolege i prijatelji oprostili od policajca POGINULOG kod Mačkata (FOTO)

Kolege nastradalog policajca izrazili su saučešće njegovoj porodici i najbližim prijateljima i od Marka se oprostili tužnim rečima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Policajac Marko Popović (36) iz Čajetine poginuo je jutros dok se vraćao iz noćne smene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Zlatibor-Užice kod Mačkata.

Kolege nastradalog policajca izrazili su saučešće njegovoj porodici i najbližim prijateljima i od Marka se oprostili tužnim rečima.

Marko je iza sebe ostavio troje dece. Meštani sela odakle je Popović kažu za Kurir da su van sebe nakon što su saznali da je tako dobar i vredan čovek izgubio život i to na isti način kao i njegov otac 2008. godine.

U saobraćajnoj nesreći je nastradao i šestogodišnji sin vozača (44) iz Beograda koji je prema nezvaničnim informacijama izazvao udes. Otac dečaka prošao je sa lakšim telesnim povredama zbog kojih je prebačen u užičku bolnicu na dijagnostiku.

Prema nepotvrđenim informacijama, vozač je sa sinom jutros rano krenuo iz Beograda u novovaroški kraj povodom Zadušnica.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar