Tek što je došao, odmah dobio nagradu: Veliko priznanje za Zvezdinog Vildozu! (FOTO)

- Imamo jak tim, koji će se sigurno boriti za vrh. Ove sezone nismo izgubili nijedan meč u ABA ligi - rekao je Argentinac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza najkorisniji je igrač ABA lige u oktobru. Argentinski plejmejker stigao je u Crvenu zvezdu sredinom prošlog meseca, a dve odigrane utakmice bile su mu dovoljne da postane MVP.

Vildoza je prosečno postizao 16,5 poena i imao šest asistencija, 1,5 skokova i 2,5 ukradenih lopti po meču, uz indeks korisnosti 24,5. Argentinac je ubacio 14 poena protiv FMP-a u „Pioniru“ i 19 protiv Igokee u Aleksandrovcu.

Crvena zvezda je u oktobru zabeležila četiri pobede u ABA lige, a pored Partizana jedini je neporaženi tim u regionalnom takmičenju.

– Ne mogu da obećam da ću igrati cele sezone kao u prethodnih nekoliko utakmica, ali ono što mogu da obećam je da ću dati sve od sebe na svakom meču. Nastaviću da se borim i da radim sve što mogu da pomognem svom timu da pobedi – rekao je Vildoza za zvanični sajt ABA lige.

Gaučos smatra da je ABA liga kvalitetno takmičenje.

– Iako sam odigrao samo dva meča, utisak je da je liga veoma, veoma teška, posebno kada igrate na gostovanjima – rekao je Vildoza.

Argentinac je istakao da će se Crvena zvezda boriti za titulu u ABA ligi.

– Imamo jak tim, koji će se sigurno boriti za vrh. Ove sezone nismo izgubili nijedan meč u ABA ligi. Ako nastavimo da radimo na načina na koji smo radili u poslednjem periodu, možemo da budemo zaista jak tim. Verujemo da zajedno možemo da osvojimo još jednu titulu u regionalnom takmičenju – zaključio je Vildoza.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar