Dejan Anđus: Zvezda ima 20 odsto šansi protiv Monaka, Partizan pobeđuje premirane Čehe! (VIDEO)

Tituli i kupu ipak najbliži crveno-beli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Novu epizodu emisije Dejana Anđusa “Od utorka do utorka” u okviru produkcije “Objektiv TV” možete gledati svakog utorka od 20 sati na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.

Ovog utorka Anđus je govorio o važnim sportskim, ali i političkim temama. Nakon već tradicionalnog osvrta na regionalnu politiku na čelu sa Crnom Gorom, okrenuo se fudbalu i večitim rivalima pred kojima je rasplet u evropskim takmičenjima:

– Zvezda mora da pobedi i tu nema mnogo filozofije. Ipak, šanse nisu 50-50, šanse su 80-20 za Monako. Može utakmica dugo da se odvija u pravcu remija i u jednom trenutku da se klatno prelomi na jednu ili drugu stranu. Veliki je favorit Monako, ali Zvezda treba da traži svoju šansu i prolaz dalje – započeo je Anđus.

U dahu je nastavio o šansama crno-belih koji odlučujući meč igraju protiv Slovackog:

– Dve pobede protiv Kelna su bile ključne. Znao sam da gubi u Nici, međutim pobeda Kelna protiv Slovackog je mnogo značila. Slovacko je dakle otpalo takmičarski i jedino ako Česi budu premirani, oni vole pare, ne bi me čudilo da ih Nica i Keln premiraju. Ipak, i pored toga su šanse Partizana preko 90 odsto da obezbedi evropsko proleće – zaključio je Anđus.

Na kraju je istakao da nakon kiksa crno-belih protiv Javora titula sigurno ide Crvenoj zvezdi ali da Partizan ima to zadovoljstvo što će na proleće igrati u Evropi.

Celu emisiju Dejana Anđusa pogledajte na linku na početku teksta. 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar