“Izgubila sam Arkanovu BEBU”: Ceca posle 27 godina otkrila najveću TAJNU, Ražnatović ispričao samo NJEMU

Pevačica je imala spontani pobačaj mesec i po dana pre nego što se udala za Željka Ražnatovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MILOS JELESIJEVIC / AFP / Profimedia

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je da je sa pokojnim suprugom, Željkom Ražnatovićem Arkanom, očekivala dete još pre njihovog venčanja, ali je nažalost, došlo do spontanog pobačaja.

– Izgubila sam bebu u trećem mesecu trudnoće – otkrila je Ceca Ražnatović posle 27 godina ćutanja.

Pevačica je imala spontani pobačaj mesec i po dana pre nego što se udala za Željka Ražnatovića Arkana 19. februara 1995.

Krila godinama

Sve detalje ovog tragičnog događaja folk zvezda je prvi put ispričala u dokumentarno-igranom serijalu “Ceca šou” na Blic televiziji.

– Željko i ja smo čekali bebu pre nego što smo se venčali. Svadbu smo zakazali u februaru, a ja sam pre toga ostala u drugom stanju. U međuvremenu sam, nažalost, izgubila bebu – rekla je Ceca u emisiji.

Uprkos velikom gubitku, pevačica i njen pokojni suprug odlučili su da nastave pripreme oko venčanja:

– Dogovorili smo se da ne pomeramo datum svadbe, pa smo sudbonosno “da” izgovorili kada smo i planirali – 19. februara 1995.

Ovo je prvi put da je pevačica ispričala da je pre Veljka i Anastasije čekala dete sa Arkanom.

Kako Informer saznaje, Željko nije želeo da iko sazna za to, pa je sve do smrti čuvao ovu tajnu.

Poverio se samo kumu Borislavu Peleviću i naglasio mu da drži jezik za zubima.

– Arkan je za gubitak deteta ispričao samo kumu. Rekao mu je: “Ceca je izgubila bebu. Nikom ni reč o tome!” Pošto mu je Pelević bio odan prijatelj, tajnu je odneo u grob – kaže izvor blizak porodici Ražnatović.

Dobili decu

Posle svadbe, pevačica je ponovo ostala u drugom stanju pomoću vantelesne oplodnje.

– Željko i ja smo i dalje želeli decu, ali nisam mogla da zatrudnim. Zato sam otišla u bolnicu “Narodni front” na vantelesnu oplodnju. Pokojni suprug me je podržao i učestvovao sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da on nije imao problem, budući da je imao već sedmoro dece – ispričala je Ceca, koja je u decembru 1996. godine rodila sina Veljka.

Godinu i po dana kasnije pevačica je na svet donela i ćerku Anastasiju. Porodičnu idilu prekinulo je ubistvo. Arkan je ubijen u hotelu “Interkontinental” 15. januara 2000. godine.

Veljko: Bio sam invalid!

Veljko Ražnatović ozbiljno je povredio rame kada je sa 14 godina pao sa motora na Kipru. Bokser je vozio svoj dvotočkaš, kada se u njega zakucao džip.

– Pre nego što sam krenuo u školu, pao sam sa motora. Sudario sam se sa “lend roverom”, a branik sa automobila mi je napravio ozbiljan rez na ramenu. Prvih šest meseci srednje škole sam bio invalid. Imao sam 80 metalnih heftalica na ramenu. Samo sam razmišljao kako da aktiviram ruku – kaže Veljko.

BONUS VIDEO



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar