Pozorišna čarolija i gromoglasan aplauz: “Sve o ženama” premijerno izvedena u CK “Vlada Divljan” (FOTO)

U predstavi „Sve o ženama“ prikazana je savremena žena kroz tri različite priče

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: CKVD/Ustupljene Fotografije

Sinoć je premijerno izvedena predstava “Sve o ženama” u Centru za kulturu “Vlada Divljan”,  kao deo bogatog repertoara ove institucije.

Za žene se često kaže da su misteriozna bića, komplikovana i nedokučiva. O njima su pevane najlepše pesme, za njih su pisali isto tako divne stihove, zbog njih su se vodili ratovi, a one su bile u stanju da pokore moćnika, ili da ga ubede u to da su poslušne.

U predstavi “Sve o ženama” prikazana je savremena žena kroz tri različite priče.

Foto: CKVD/Ustupljene Fotografije

Omnibus ove tri priče koje se bave različitim odnosima između različitih žena predstavljene su kroz prijateljstvo, rivalstvo i ponos. Probleme koje vučemo iz sopstvenih porodica utiču na dalje odnose i često nečija životna priča izgleda drugačije od onoga kakva je ona zaista ispod površine.

Junakinje su u različitom životnom dobu, od devojčica u vrtiću do starica u domu penzionera.

Foto: CKVD/Ustupljene Fotografije
Foto: CKVD/Ustupljene Fotografije

Zahtevne uloge koje podrazumevaju brzu transformaciju tumače glumice: Jovana Petronijević, Nina Grahovac i Mariana Aranđelović.

Autor dramskog teksta je Miro Gavran, a reditelj glumica Mirjana Karanović, dok su muziku za predstavu radili Jelena i Nevena Buča The Frajle i Lazar Uzelac.

Foto: CKVD/Ustupljene Fotografije

Ova predstava je o savremenim ženama, u kojoj se humor i emocije na neobičan način isprepliću kroz tri različite priče, uz pomoć atraktivnih glumačkih transformacija vodeći vas prema neodoljivoj pozorišnoj čaroliji.

Pred publikom su bile tri sjajne glumice u dinamičnoj, zabavnoj i dirljivoj priči koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a u prilog tome ide i gromoglasan aplauz na kraju predstave i oduševljenje ljudi u sali.

Predstava kroz komičan način govori o svim periodima života jedne žene, od detinjstva do starosti, te nema dileme da se svako nađe barem u jednom od tih likova koje su glumice na vešt način dočarale i publici omogućile potpuno uživanje.

“Sve o ženama” zaista pruža publici sve o ženama.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar