Milijana Bogdanović pokazala NOVOG DEČKA: Sada ljubi 23 godine starijeg, otkrila kako uživaju (FOTO)

Javnost ju je najviše upamtila kroz vezu sa pet decenija starijim Milojkom Božićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Milijana Bogdanović (25) proslavila se učešćem u rijalitiju “Parovi”, a nedavno je otkrila da se zaposlila u gradskom prevozu kao kondukter.

Javnost ju je najviše upamtila kroz vezu sa pet decenija starijim Milojkom Božićem, kao i sa oženjenim pevačem Ivanom Gavrilovićem, a sada ima novog dečka koji je 23 godine stariji od nje.

Milijana je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa izabranikom, njih dvoje su se držali za ruke i uživali u kafiću.

– Obožavam autobuse i oduvek sam želela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promenom koju sam napravila – rekla je Milijana nedavno i otkrila da je konačno pronašla svoju ljubav.

– Moj dečko me prihvata takvu kakva jesam, nije osoba iz javnog života, radimo u istoj firmi i odlično se slažemo. Kajem se za mnoge stvari iz svoje prošlosti, mnoge ne bih ni navodila koliko se kajem za njih. Smatram da nikada nije kasno za promene – zaključila je bivša rijaliti učesnica.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar