“Legao je na mene, ruke su mi bile PRIKOVANE”: Glumac je imao 14 godina kada ga je kolega ZLOSTAVLJAO

Entoni Rep je progovorio o svojoj traumi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/PETER FOLEY

Glumac Entoni Rep svedočio je na suđenju, a tom prilikom prvi put je govorio o zlostavljanju koje je, kako kaže, pretrpeo od slavnog glumca Kevina Spejsija, i to kada je imao samo 14 godina.

U vreme napada, Entoni je glumio u “Precious Sons” na Brodveju, a odmah nakon što je završio predstavu, Kevin, koji je glumio u oživljavanju filma “Dugodnevno putovanje u noć”, pozvao ga je na zabavu u svom potkrovlju.

Foto: EPA-EFE/Peter Foley

Kako je ispričao, bio je u prostoriji koja mu se činila kao spavaća soba, kada je shvatio da su svi ostali gosti otišli. Tamo je, navodi, Kevin blokirao vrata, a zatim ga podigao kao mladoženja koji nosi svoju mladu preko praga, pre nego što ga je odložio na krevet.

– Bilo je veoma iznenadno – opisao je Entoni i dodao:

– Bio sam zbunjen. Oslonio se celom svojom težinom na moje grudi. Ruke su mi bile prikovane. Nisam tražio od njega da to uradi. Osećao sam se kao jelen pred farovima. Nisam osećao da mogu bilo šta da uradim u tom trenutku.

Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Entoni je rekao da je na kraju pobegao u kupatilo gde je “pokušao da shvati šta se dogodilo” i da “vrati neki nivo kontrole”.

On je to iskustvo nazvao “neverovatno uznemirujućim” i “zastrašujućim”. Kevinovi advokati pokušali su da navedu da se sumnja u Entonijeve tvrdnje, iznoseći tadašnji plan potkrovlja, a na crtežu nije bilo spavaće sobe.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar