Od luksuza i naslovnih strana do BESKUĆNICE: Muž ju je izdao, a onda je obolela od DEPRESIJE (FOTO)

Sunovrat uspešne manekenke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Nastasija Urbano je tokom 80-ih bila jedna od najtraženijih evropskih manekenki – ova dama je nekoliko puta krasila naslovnice magazina “Vogue”, ali i drugih prestižnih časopisa.

Ipak, svet je potresla priča od pre nekoliko godina kada je u javnost dospela informacija da je Nastasije od uspešne manekenke postala beskućnica.

Nastasija je ispričala da ju je uništilo poznanstvo sa muškarcem koji joj je kasnije postao i suprug, a koji ju je “iscedio” do poslednje pare, a onda jednostavno otišao.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nastasia Urbano (@nastasiaurbano)

– Finansirala sam naš životni stil, a on me ostavio samo s odećom na sebi. Sve je plaćao mojim novcem. Moj novac je ulagao u neke projekte koji su propadali. Samo dva dana nakon što sam ga upoznala, hteo je da kupim BMW, a ja sam mu, glupača, potpisala ček. Bila sam zaljubljena – ispričala je Urbano dodajući da je dvoje dece jedino dobro što je dobila iz tog braka.

Razvod i razočarenje zbog izdaje je slavnu manekenku dovelo i do depresije, a potom je počeo period koji naziva najgorim u svom životu.

Foto: Youtube/Printscreen/ El Pais

Priznala da je da ju niz stanodavaca izbacilo iz stana, s obzirom na to da nije mogla da plati stanarinu, pa je bila osuđena da luta od jednog do drugog prijatelja kako bi joj ustupili trosed bar na jednu noć. Kako nije želela nikome da smeta, većinu noći provodila je u predvorju banaka u Barseloni, gde je živela.

Mnogi njeni prijatelji iz sveta mode, udružili su se da joj pomognu, a osnovana je i GoFundMe stranica za donacije, za osnovne potrebe, uključujući hranu i stanarinu. Ubrzo je skupljeno dve hiljade funti, a zatim su joj stigle ponude da se ponovo nađe ispred kamera i nastavi svoju modeling karijeru.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar