“Sačuvaj jedno mesto na nebu za mene”: Dečko se POTRESNIM REČIMA oprostio od devojke poginule kod Šapca

Nesrećna devojka ostala je mrtva na mestu, dok je mladić pukom srećom prošao bez ozbiljnijih posledica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM/wikimedia.org

Od Ane I. (19) iz Ljiga koja poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Vladimircima kod Šapca, njen dečko Neško K. (28), koji je bio sa njom u kolima, oprostio se potresnim rečima.

– Počivaj u miru Anđele moj. Duša mi je slomljena od trenutka kada sam te izgubio. Srce mi krvari na pomisao da te neću više zagrliti i videti taj tvoj divni osmeh ispunjen srećom. Bog nas je spojio da budemo srećni, ali nas je sudbina razdvojila. Umesto kao što smo maštali da pravimo svadbu od tebe moram da se rastanem na najtužniji način i prepustim te anđelima na nebu. Zauvek si ostavila trag u meni koji ne želim nikad da zaboravim jer si bila smisao mog života. Sačuvaj jedno mesto na nebu za mene jer ćemo jednog dana ponovo biti zajedno. Zauvek ću te voleti, ljubavi moja – napisao je Neško na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, njih dvoje su, u povratku sa rođendanske proslave, automobilom prvo udarili u drva koja su bila naslagana pored puta, nakon čega su završili pored puta i zakucali se u banderu.

Nesrećna devojka ostala je mrtva na mestu, dok je mladić pukom srećom prošao bez ozbiljnijih posledica. Od siline udarca vozilo je izvalilo betonsku banderu – objasnio je izvor i dodao da je za volanom bila Ana, dok je njen momak bio na mestu suvozača.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar