Tom Hardi obradovao fanove: Spajdermen u nastavku “Venoma”? (VIDEO)

Glumac je objavio i novi naslov filma

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Sinoć su fanovi dobili priliku da saznaju nove informacije o drugom delu filma “Venom”, ali ih je Tom Hardi obradovao, a zatim zbunio zbog objave na Instagramu.

Novi film, koji je režirao glumac Endi Serkis, treba da izađe 25.06.2021.godine. Sada smo i saznali i naslov filma, koji se dugo čuvao u tajnosti.

Drugi deo filma će nositi naziv “Venom – Let There be Carnage”. Ovo nam sugeriše da će film pratiti jedan od najpoznatijih stripova ovog junaka “Maximum Carnage”- Takođe, možemo da zaključimo da će “Carnage” biti glavni negativac. Ovaj poznati lik iz stripova se pojavio nakon odjavne špice prvog dela i igra ga Vudi Harelson.

Ako ste tu scenu propustili, ovako je izgledala:

Međutim, fanove je najviše zaintrigirala objava glumca Toma Hardija na Instagramu. Naime, Hardi je, nakon što je video izašao, na svoj stori objavio sliku na kojoj Venom proždire Spajdermena. Glumac je nakon nekoliko minuta objavu izbrisao, a fanovi su ostali u čudu. Na internetu se pokrenula polemika oko toga da li čuveni glumac pokušava da nagovesti da će se Spajdermen pojaviti u novom filmu.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez odobrenja redakcije Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar