Uredno platio prostitutkama, pa dobio BATINE: Šok snimak haosa u BORDELU kruži mrežama (VIDEO)

Rus nije bio zadovoljan vrstom usluge koju je dobio za svoj novac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube/ 31 канал Челябинск

Grigorij Aržanov, sredovečni muškarac iz ruskog Čeljabinska, nije se baš očekivano proveo u jednom od tamošnjih, “salona za masažu”. Istina, masažu jeste dobio, ali šakama zbog čega je upravo o svemu progovorio ispred kamera.

Naime, Aržanov se osetio prevarenim kada je shvatio da u bordelu neće dobiti ništa osim virtualnog s*ksa (gledaj, ali ne diraj). Nakon što su mu vlasnici kazali da će razmotriti njegov zahtev za povraćaj novca u roku od 30 dana, krenuo je da sa zida skida televizor.

Prostitutkama se njegova ideja nije svidela pa je ubrzo došlo do fizičkog obračuna.

Aržanov je, kao što se vidi na snimku, više puta udario jednu od devojaka, zbog čega su na njega nasrnuli redari. Izveli su ga iz salona i pošteno isprebijali, pa policija sada sprovodi uviđaj, odnosno pokušava da utvrdi sve okolnosti incidenta.

Aržanov je inspektorima kazao da nije imao nameru da ukrade televizor, da je samo hteo izvršiti pritisak na vlasnike salona kako bi mu vratili novac, ali njegov se iskaz donekle razlikuje od onih koje su dale devojke.

– Uredno je platio uslugu, u svemu uživao, pa odjednom počeo da krade televizor dok je sedeo i čekao da po njega dođe taksi – izjavila je izvesna Oksana.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar