Trik za povećanje polnog organa se JEZIVO završio: Lekari su morali da SEKU, ali nisu mogli sami (VIDEO)

Neimenovani pacijent (35) navodno je omotao komad metala oko svojih genitalija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Daily Mail

Tajlanđaninu koji je četiri meseca držao metalni prsten na svom penisu, neuspešno pokušavajući da ga poveća, lekari su konačno uklonili strano telo jer više nije mogao da podnese bol.

Neimenovani pacijent (35) navodno je omotao komad metala oko svojih genitalija jer je iz nekog razloga verovao da će ga to učiniti dužim i debljim. Nažalost, prsten od nerđajuće žice je na kraju prekinuo cirkulaciju, uzrokujući oticanje i strašan bol.

Čovek je 1. oktobra hitno prebačen u bolnicu u provinciji Nontaburi nakon što se požalio da je bol u njegovom polnom organu bio previše jak. Lekari, međutim, nisu mogli sami da mu pomognu i morali su da pozovu vatrogasce da bezbedno uklone prsten.

Spasilački tim je pritekao u pomoć sa kleštima i brusilcom kako bi pažljivo presekao žicu, a ne nešto drugo. Trebalo im je više od sat vremena da bezbedno oslobode polni organ.

Lekari su rekli da je prsten uklonjen u zadnjem trenutku, jer je muškarac bio na ivici da razvije opasnu infekciju zbog koje bi morali da mu amputiraju genitalije.

– Čovek je rekao da je nosio gvozdeni prsten na genitalijama četiri meseca. Nadao se da će mu to povećati penis, ali se on upalio jer krv nije mogla lako da cirkuliše. Pacijent je rekao da je koristio prstenove na svom penisu već četiri godine, ali da je ovo bio prvi problem – kazao je jedan od spasilaca Somčai Čokčai za lokalne medije, prenosi Dejli Mejl.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar