Ovako izgleda MAJKA Miloša Bikovića: Mučila se kroz život i sve žrtvovala zbog svojih SINOVA (FOTO)

Ona je, bez sumnje, najvažnija osoba u njegovom životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/MILOS MILIVOJEVIC/ bg

Ljubavi dolaze i prolaze, a jedina žena koja uvek ostaje u životu, i na društvenim mrežama Miloša Bikovića je njegova mama. Od nje je nasledio šarm i dobar izgled, to je evidentno, a možda i smisao za humor.

Naime, glumac se na Instagramu jednom prilikom našalio na sopstveni račun i priznao kako ga je rođena majka “spustila” kada joj se pohvalio velikim uspehom koji je postigao filmom “Sluga”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic)

– Rekao sam mami da je film zaradio više od dve milijarde rubalja. Pitala je koliko je to ljudi. Odgovorio sam sedam i po miliona. A ona: ‘I svi su oni platili da tebe gledaju…’ Mama troluje ozbiljno – napisao je Biković na srpskom i ruskom, i nasmejao pratioce.

Osim simpatičnih reakcija na objavu, u komentarima su se mogli pročitati i komplimenti koje je dobila lepa majka Miloša Bikovića.

Ona je, bez sumnje, najvažnija osoba u njegovom životu. Nedavno je za ruski HELLO! otkrio kako su se snalazili u teškim vremenima, kada su imali samo jedno drugo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic)

‒ Kad sam bio dečak, često smo se selili, šest ili sedam puta. Živeli smo u različitim delovima grada, uglavnom na periferiji jer je tamo iznajmljivanje stanova jeftinije. Ponekad je uspevala da nađe nešto bliže poslu, radila je u školi, ali kada bi se cena rentiranja povećala, morali smo da tražimo nešto povoljnije. Kada sam imao 15 godina, uselili smo se u stan koji smo dobili od države.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar