“Bila je KRVAVA, on je nju udarao pesnicama”: Potresna ispovest majke PRETUČENE Sare – “Beba ima modrice”

"Bilo je jezivo, samo me je čudno gledala"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Majka jutjuberke i influenserke Une Kablar i Sare Hadžić, na Prvoj televiziji govori o batinama, kroz koje je prošla njena ćerka od strane Damjana Hadžića.

– Premotava film šta se desilo, priseća se tih scena, mi smo tu uz nju! Mi smo bili u kući, odnela sam joj večeru, rekla mi je da žuri, vratila sam se kući, onda me je zvala sa VMA-a, rekla mi je da dođem, govorila je da je beba dobro, ali da ona nije dobro, nije htela da mi kaže. Rekla je da ju je pretukao Damir. On je nju izdeformisao, pitala me je da li će preživeti, bila je pogubljena, vidim po stresom vidno, obraz joj je natečen, uživo je to mnogo gore! To je bilo izdeformisano pozadi – govori Sarina majka u suzama.

– Bila je krvava, vrat joj je bio krvav, izgreban, bilo je jezivo, samo me je čudno gledala. Pozvala sam celu porodicu, upaljen je skener, u glavi je imala velike vrtoglavice, ona se plaši za dete, za sebe, svega se plaši. Dečko je bio pobožan, išao u crkvu, ja sam jako bliska sa ćerkom, ona je govorila da je privržen njoj, ja sam joj rekla da razgovaraju, ali niko nije ni slutio da će se ovo desiti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Una Kablar (@uki_q)

– Beba je dobro, hvala Bogu, beba je imala modrice na g*zi, ja sam je svaki dan zvala kako je beba, ja sam došla posle posla i videla sam da beba ima modrice. Pitali su je doktori koji su je vodili za ishranu, nigde drugde beba nije imala povreda. Bila je mnogo nervozna i skičala je, on je već tad pokazivao agresiju, ali mi ona nije verovala, da je verovala rekla bi mi.

– Ja nisam znala da je on bio agresivan, ja sam je pitala, ona je rekla da ju je jednom gurnuo. On je nju udarao pesnicama.

– On je majstor za servis motornih testera, imaju svoj porodičan biznis i radionice. Ja sam pokušavala da joj pomognem, ali je njemu to smetalo. On je uzeo dete, rekao Sari da legne, da će on da brine o njoj… Ja moram da kažem hvala svima koji su uz moju ćerku. Ja samo kada pomislim i kada vidim oči svoje ćerke, kada ju je tukao, mislila je da je mrtva, samo je čula njega kako vrišti, davio ju je.

– Ja sad čuvam Sarinu bebu, da neko sa njenom glavom tuče od pod, da je neko davi, da se ona borila za život, ostala je bez vazduha, on je nju kao oživljavao, pa kad je došla sebi, rekao je da je vodi na VMA, da kaže da je pala, a da će njegov tata srediti.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir, Prva

Komentari (1)

Ostavite komentar