Ovako se VESELIO Vukotić: Isplivala fotografija, evo u ČIJEM društvu je tad bio ubijeni škaljarac (FOTO)

Na fotografiji se vide raspoloženi Vukotić i njegov kumić u većem društvu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Društvene mreže

Fotografije Jovana Vukotića (42), ubijenog vođe „škaljarskog klana”, retko su viđane u javnosti, a on se jedino javno slikao za lična dokumenta, što prava, što lažna.

Važio je za čoveka bez lica, a Objektiv je došao u posed Vukotićeve fotografije na kojoj je u društvu svog kumića D. Đ., inače sina Balše Đ., u jednom elitnom klubu.

Povod za slavlje je bilo krštenje ćerke D. Đ., a pretpostavlja se da je fotografija nastala nakon njegovog izlaska iz Centralnog zatvora u Beogradu.

Na fotografiji se vide raspoloženi Vukotić i njegov kumić u većem društvu, a po izrazima lica moglo bi da se zaključi da je veslo društvo „pogodila” neka pesma.

Foto: Društvene mreže

„IGORA ĆU NASTAVITI DA SAVETUJEM…”

Koliko je ubijeni Vukotić bio blizak sa porodicom Balše Đ. govori i podatak da se od momenta njegove likvidacije Balša redovno oglašavao na društvenim mrežama, a da je čak i slao preteće poruke onima koji su učestvovali u atentatu u Istanbulu. Samo dan posle Vukotićevog ubistva, Balša Đ. je na svom Instagram profilu objavio čitulju u kojoj je poslao poruku neprijateljima.

– Kume moj, ostalo je milion pitanja i milion nedoriječenih stvari da kažemo jedno drugom. Jedino mogu da ti obećam, a to je da ću čuvati Mašu i L… A Igora ću nastaviti da savetujem kao što sam i tebe kroz cjeli život – objavio je Balša na svom profilu.

„ĐE SI, UBICE”

Istog dana osvanula je fotografija na kojoj se navodno vidi auto šefa „škaljarskog klana” i motor na kome su bili i dvojica Turaka direktnih izvršitelja likvidacije. Uz sliku, Balša Đ. je poslao preteću poruku ubici:

– Đe si, ubice, kuća ti se iskopala, kukavički čin. Nakon hapšenja 13 osumnjičenih za ubistvo Vukotića, na profilu Vukotićevih kumova pojavio se snimak na kojem se vidi muškarac koji puca iz vatrenog oružja i slavi hapšenja, a za koga se pretpostavlja da je lično Balša. Veče pre sahrane, u jednoj kafani u Škaljarima, Balša je organizovao oproštaj uz živu muziku, a jedna od pesama koja je više puta pevana je „Ne može nam niko ništa” od Mitra Mirića, kojom je, očigledno, Balša poslao prkosnu poruku „kavačkom klanu”.

HAPŠENJE U ISTANBULU

Zbog ubistva Vukotića u Turskoj je 16. septembra uhapšeno 12 osoba koje se dovode u vezu sa ubistvom Vukotića. Među uhapšenima su i dvojica Crnogoraca, pripadnika „kavačkog klana” – Radoje Živković Žuti i Zdravko Perunović.

Binali Čamgoz (39) i Baris Bojun (38) vođe su kriminalne organizacije u Turskoj, čiji su članovi neposredni izvršioci likvidacije. Emerkan Sumer je direktni izvršilac, a među uhapšenima je i jedna žena – Elanur Tuna.

Pre nekoliko dana, u Turskoj je uhapšen i Milan Vujotić (42), jedan od visokopozicioniranih članova „kavačkog klana”.

Turski istražitelji su utvrdili da je Radoje Živković platio milion i po evra lideru turske kriminalne grupe Binaliju Džamgozu za organizaciju ubistva, koji je u julu uhapšen u Crnoj Gori i nalazi se u Istražnom zatvoru.

SAHRANU OBEZBEĐIVALI SPECIJALCI

Jovan Vukotić sahranjen je 27. septembra u porodičnoj grobnici na Čevu, gde počiva i njegov ubijeni otac Veselin. Porodica je u kapeli primala saučešće dva dana, a poslednji ispraćaj vođe „škaljaraca” obezbeđivale su i specijalne snage policije.

Piše: DANICA ĆURUVIJA

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 30. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv

BONUS VIDEO:

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar