Žena ga TUKLA i ojadila, onda ga ubio komšija tri puta mlađi od njega: Jeziva sudbina Dragoslava (62)

Nesrećni Dragoslav je, kako se sumnja, ubijen brutalnim udarcima ašovom po glavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Dragoslava S. (62) ubio je sinoć, skoro tri puta mlađi komšija, kako se sumnja ašovom Aleksandar M. (25) za kojim je policija tragala zbog drugog krivičnog dela, a da nesreća bude još veća nesrećnog čoveka je i bivša žena tukla.

Aleksandar M. uhapšen je zbog sumnje da je ubio Dragoslava S. u njegovoj kući u selu Barič u Golupcu, nakon što su ceo dan bili zajedno i pili, pa se potom posvađali.

Nesrećni Dragoslav je, kako se sumnja, ubijen brutalnim udarcima ašovom po glavi

Komšije za Dragoslava kažu da je bio dobar čovek kao i da su ga od milja zvali majstor Marko.

– Imao težak život i da nikada nije bio problematičan. Svi su ga zvali majstor Marko, ali mu to nije bilo ime. Stvarno je bio dobar čovek, ali je imao težak život. Žena ga ostavila, kao i sin koji je otišao u inostranstvo i više mu se nije nikada javio – kažu komšije za medije i dodaju:

– Potom je našao drugu ženu, a bolje da nije, jer je zbog nje počeo da prodaje imanje kako bi joj udovoljio. Nakon toga ona ga je napadala, tukla… valjda je htela da mu uzme novac sav, a onda je on prijavio policiji i dobila je zabranu prilaska. Od tada živi sam – tvrde poznanici.

Kako kažu, Dragoslav je tada morao da radi manje poslove kako bi preživeo, a jedna porodica mu se čak ponudila da mu pomogne.

Išao je za njih u kupovinu, a zauzvrat su mu davali hranu.

– Teško je živeo i na kraju tako završio. Mladić koji ga je ubio bio je zlo od koga je ceo kraj strepio – kaže meštanin sela Barič koji je, kako je sam rekao, imao takođe problema sa Aleksandrom.

Ni drugi meštani nisu hteli da komentarišu osumnjičenog za ubistvo jer se plaše da mogu da imaju probleme s nji kada izađe iz zatvora.

BONUS VIDEO:Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar