“Dao si život za šapice, bio si pošten, zato su te i UBILI”: Sahranjen Goran, majka ponavljala jedno

Goran se u četvrtak uveče obesio na imanju svoje porodice u selu Štivor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Mnogobrojni meštani Pribora, Šibovske, Šereg Ilove i drugih sela oko Prnjavora ispratili su na večni počinak mladog zaštitnika životinja Gorana Karanovića.

Goran se u četvrtak uveče obesio na imanju svoje porodice u selu Štivor.

Na njegovoj sahrani nije bilo verskog obreda, ali je Goran ispraćen potresnim govorima onih koji ga vole.

– Dao si život za svoje šapice, to ti svemogući Bog ne može uzeti za zlo. Otišao si, a nisi ispunio svoje mladalačke želje. Mislio si da su svi ljudi hodajući anđeli kao ti, ali eto nisu – rekla je iznad Goranovog groba njegova komšinica Snježana Emanuela Dalšašo Linke.

– Gledao si na život kako ne gleda ovaj jadni narod, da jaki pomognu nemoćnima, ali nisu te razumeli, nisi opstao u ovom nakaradnom svetu. Tvoj Reks, tvoje ćuke danas ne laju, nego plaču, arlauču. Gorane, otišao si u pravedniji svet, a ja ću se potruditi da tvoja misija ne bude zaboravljena. Ti počivaju u miru, a mi grešni ćemo odgovarati pred Bogom i pred ljudima za sve što smo učinili i što nismo učinili – rekao je komšija Mile Matijević.

Uplakana majka je stalno ponavljala: bio si pošten, zato su te i ubili.

Rekla je i da su njenom sinu “molitve služene po manastirima u Srbiji” i da njen Goran nije otišao nespokojan s ovog sveta iako sveštenici nisu služili zaupokojenu liturgiju, jer se to, po hrišćanskoj dogmi ne radi kada čovek izvrši samoubistvo.

BONUS VIDEOIzvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar