20 dana svako veče je jela BUNDEVU: Ove četiri pozitivne PROMENE su joj se desile u organizmu

Uspela je da se reši i viška kilograma

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Bundeva je jedno od najzdravijeg povrća, ali uprkos tome često je zanemarena kada je u pitanju ishrana.

Ona sadrži niz minerala i vitamina koji su važni za funkcionisanje organizma, zbog čega je jedna devojka odlučila da sprovede eksperiment tako što će 20 dana uzastopno za večeru jesti bundevu, te videti šta će se dogoditi s njenim organizmom.

Do prvih rezultata došlo je veoma brzo, a bundevu je pekla u rerni tako što bi je prvo oljuštila, zatim isekla na kocke, stavila na foliju i ispekla. Nekada bi joj dodala mladi sir, a nekada samo malo meda.

Nakon 20 dana, uočila je četiri najvažnije promene:

Foto: Shutterstock

1. Rešila se 3 kilograma koji su joj uvek bili “višak” – bundeva sadrži veliku količinu vlakana koji zasite telo i duže vreme imate osećaj sitosti. Sama bundeva je niskokalorična, pa takva večera ne kvari figuru. Imajući u vidu da za večeru nije jela hleb, moguće je da je i to dosta doprinelo gubitku kilograma.

2. Zategla je kožu lica – Bundeva čisti telo od otrova i raznih toksina, te je njen uticaj bio primetan i na licu već posle nekoliko dana konzumiranja ovog povrća.

3. Probava se poboljšala – Buneva je uspela i da joj reguliše stolicu, te više nije imala probleme sa probavom.

4. Poboljšao joj se vid – Od kako je svako veče jela bundevu, vid joj je bio bolji i oštriji, za razliku od pre kada joj se vid često mutio.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, stil.kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar