Nataša Bekvalac ZAPROŠENA u Americi: Pevačica ZALUDELA imućnog Srbina iz Čikaga, a evo šta je ona rekla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno se vratila iz Amerike, gde je bila na velikoj turneji, a koliko je i na drugom kontinentu popularna, svedoči činjenica da je pop zvezda dobila navodno bračnu ponudu.

Pevačicu je, kako kaže izvor za Alo, nakon nastupa u Čikagu zaprosio jedan biznismen koji je vlasnik firme za transport.

Foto: NKostic

– Ovo je prvi put da Nataša nastupa u Americi, za sve nastupe se karte rasprodaju u rekordnom roku, klubovi su puni, a gazde prezadovoljne zaradom. Tamo živi dosta ljudi sa prostora bivše Jugoslavije koji su željni domaće muzike, a Nata je poznata po dobrom glasu, ali i po odličnoj atmosferi koju pravi na svojim nastupima – rekao je izvor, koji je potom otkrio kako jači pol reaguje na malu plavu.

– Muškarci su odlepili za Natašom. Svi joj se udvaraju, pokušavaju na sve načine da ostvare kontakt sa njom i da je upoznaju. Na nastupima joj šalju pića kako bi je impresionirali, ali ona se samo ljubazno nasmeje i kaže konobaru da se zahvali, ali da ona ne prihvata pića od gostiju. Jedan gospodin je bio toliko oduševljen njom da ju je zaprosio – šokirao je izvor, i otkrio ko je novi prosac Bekvalčeve.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Reč je o Srbinu koji decenijama živi u Čikagu, tamo je odrastao. Vlasnik je firme za transport i ima na desetine kamiona u svom vlasništvu. Izuzetno je imućan i uspešan u poslu kojim se bavi. On je na jednom nastupu uspeo da priđe Nataši i tada ju je pitao da se uda za njega – objasnio je sagovornik, pa otkrio kako je pevačica reagovala na bračnu ponudu.

– Nataša je počela da se smeje i u svom fazonu mu je odgovorila kako je njoj brakova dosta i da nema nameru da se ponovo na isti način zezne. Shvatila je to kao šalu i nije tome pridavala značaja iako je on kasnije svojim prijateljima rekao da je bio ozbiljan kada ju je zaprosio – dodaje izvor.

BONUS VIDEO:Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar