Dečak (7) se NIJE PROBUDIO, tuguje celo Vlasotince: Jedna stvar budi SPEKULACIJE, čeka se veštačenje

Niko ne može da poveruje u to na koji je način nestao jedan tek započeti život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Sedmogodišnji dečak iz Vlasotinca, koji je povređen u saobraćajnoj nesreći u ovom mestu dok je vozio bicikl, preminuo je u petak uveče u niškom Univerzitetskom kliničkom centru. On je izgubio trodnevnu borbu sa teškim povredama mozga i lobanje uprkos svim naporima lekara da mu spasu život. Mališan je bio u komi. Na mehaničkoj ventilaciji i bez reakcija, prenose Novosti.

Roditelji i rodbina, iako svesni da je stanje veoma teško, do poslednjeg trenutka su gajili nadu u njegov oporavak. Dečakova tetka je na jednoj od društvenih mreža, nekoliko sati pre tragičnog epiloga, apelovala na sve da se pridruže molitvama za njegovo ozdravljenje uz poruku – “Moli te teta, Boko, bori se i izdrži ovu bitku!”

Dečak je kobnog dana navodno udario u drvo od kojeg se odbio na put. Tada je, kako se spekuliše, došlo do kontakta sa putničkim vozilom, pa je mališan pao na asfalt i tako zadobio povrede sa tragičnim posledicama.

Nezvanično se saznaje da je za volanom automobila bio dečakov dvadesetogodišnji komšija i da je do povrede mališana došlo u ulici u kojoj postoje “ležeći policajci”, što ide u prilog spekulacijama da se vozilo nije kretalo velikom brzinom. Pretpostavlja se da će i to biti predmet veštačenja koje su nadležni naložili.

Nesrećni dečak je vozio bicikl sa još trojicom svojih drugova koje je policija, kako se nezvanično saznaje, saslušala, kao i vozača automobila, ali ne u svojstvu osumnjičenog.

TUGUJE CELO VLASOTINCE

Za tragično nastradalim dečakom tuguje celo Vlasotince. Niko ne može da poveruje u to na koji je način nestao jedan tek započeti život. Pričaju da su majka i otac u šoku i pod sedativima od kada su saznali za mališanove teške povrede.

– U njima je do poslednjeg trenutka tinjala nada da će se desiti čudo iako im je rečeno, kako se priča, da su šanse za to veoma male. Svi smo se nadali i molili, ali takva je sudbina – rekao je jedan od komšija.

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar