NAJNOVIJE informacije o trudnici iz Čačka koja se zapalila: Poznato da li će biti PREVREMENOG porođaja

Doktorka Dimitrijević dodala je da trudnica ima opekotine i da je odmah konsultovan i plastični hirurg

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Google maps

Trudnica iz Čačka (31) koja se danas zapalila stigla je pre pola sata u UKC Kragujevac i nije životno ugrožena, potvrdila je prof. dr Aleksandra Dimitrijević, rukovodilac Klinike za ginekoligiju i akušerstvo UKC Kragujevac.

– Trudnica je trenutno u dobrom opštem stanju, vitalni parametri su joj dobri. Trudnoća je uredna, što znači da ne mora prevremeni porođaj. Beba za sada nije ugrožena. Nemamo dokumentaciju o prethodnim pregledima iz aktuelne trudnoće, tako da procenu gestacije ne možemo baš precizno da izvršimo. Na osnovu sadašnjeg ultrazvučnog pregleda, a i po nekim pokazateljima, smatramo da se radi o terminskoj trudnoći, tj. da je u devetom mesecu – kaže prof. Dimitrijević.

Doktorka Dimitrijević dodala je da trudnica ima opekotine i da je odmah konsultovan i plastični hirurg.

– Procena je da je zahvaćenosti tela opekotinama otprilike 12 odsto od ukupne površine. Biće pod nadzorom plastičnog hirurga. Trenutno čekamo psihijatra da dođe u konsultaciju, za sada nemamo procenu njenog psihičkog sttanja – navela je prof. dr Dimitrijević i dodala da nemaju dokumentaciju o njenim trudnoćama od ranije, već samo znaju da je ovo četvrta trudnoća po redu.

Trudnica se zapalila u selu u okolini Čačka, a inače je njeno prebivalište prijavljeno u Vrnjačkoj Banji.

BONUS VIDEO:Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar