Vučić o vanrednoj sednici Skupštine: Ja nisam driblao nikoga, nego iznosio činjenice!

Vučić je istakao da je opozicija nemoćna da pobedi argumentima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima iz Predsedništva nakon odlikovanja premijera Mađarske Viktora Orbana.

Tom prilikom, predsednik je govorio o sednici Skupštine i napadima koji su bili usmereni na njega.

Povodom reči Srđana Milivojevića, da će njegov sin i brat biti pronađeni kao Gadafi, Vučić je rekao da je opozicija nemoćna da pobedi argumentima.

– Kada dođete do ove situacije, da vam kažu da će vam dete završiti kao Gadafi, da vidite u sali da oni čak nisu ni šokirani time…vidite da je to sve ok, jer se to ne odnosi na njih… Oni pričaju o spotovima, a odobravaju to što će neko nekom muško dete da siluje – kazao je Vučić i dodao da je Milivojević posle gostovao u svim opozicionim medijima.

Kako je istakao predsednik, on se bavio činjenicama, nije dirao ničiju porodicu, a oni su napisali to što su napisali.

– Ja sam sinonim jer sam najveći borac za Srbiju. Bitno je to uraditi u dve faze, prva je samoviktimizacija, jer su oni žrtve jer su povredili poslovnik, a druga tačka je kriminalizacija države, kriminalizacija predsednika… A onda nisu imali argument ni za šta. Ništa nisu mogli da kažu, sve su bile izmišljotine – naglasio je Vučić i dodao je da je opoziciji najveći problem bio to što se on pojavio i što je pokazao razliku između ozbiljne politike i politike parola i kritike.

– Ja nisam driblao nikoga, ja sam iznosio činjenice, a činjenice uvek pobede – istakao je Vučić.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar