Mika Aleksić noć proveo u BOLNICI: Evo šta se sada dešava sa rediteljem koji je optužen za više SILOVANJA

Aleksić je optužen za seksualno zlostavljanje sedam polaznica svog dramskog studija "Stvar srca"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Reditelj Miroslav Mika Aleksić nije juče došao u Viši sud, pa mu je suđenje zbog optužbi za više silovanja i nedozvoljenih polnih radnji odloženo za 19. oktobar. Kako nam je rekao njegov advokat Zoran Jakovljević, Aleksić je imao srčanih problema i prethodnu noć je bio u bolnici. On je sudiji Zoranu Božoviću predao lekarski izveštaj o tome, kako bi opravdao izostanak svog klijenta.

– Mi smo se ovih dana intenzivno spremali za njegov nastavak iznošenja odbrane, međutim, ujutru pre suđenja pozvala me njegova supruga Biljana i rekla da Miroslav nije dobro i da je celu noć bio u bolnici. Imao je jake bolove u grudima i probadanje, otprilike neko predinfarktno stanje – pojasnio je Jakovljević.

Aleksić je optužen za seksualno zlostavljanje sedam polaznica svog dramskog studija “Stvar srca”, među kojima su i glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić. On je sve te optužbe na prethodnim suđenjima negirao i tvrdio da su one sve to izmislile.

Poslednji pretres, koji je održan krajem juna, na kojem se Aleksić izjašnjavao o optužbama Ive Ilinčić, prekinut je posle sat i po zbog dojave o bombi u Palati pravde. Do sada se izjasnio o optužbama šest devojaka, pa je ostalo još da odgovori na tvrdnje Milene Radulović i odgovara na pitanja branioca, tužilaštva, punomoćnika oštećenih i suda.

Aleksić je, inače, u maju operisao karotidu, koja mu je zadavala velike zdravstvene probleme, jer je prema nalazima lekara bila zapušena 70 odsto, zbog čega je imao česte glavobolje i pretilo je da dobije moždani udar. Zbog toga je jedno suđenje odloženo, ali se on posle brzo oporavio. Na suđenju u junu mu se mogao videti veliki ožiljak na vratu. Takođe, dok je bio u pritvoru imao je problema sa visokim šećerom, ali se to posle stabilozovalo. On se već godinu dana brani sa slobode, dok je prethodno osam meseci bio u pritvoru.

BONUS VIDEO:

Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar