“Krtica” ispričala probleme iz Bajernove svlačionice: Igrači nisu zadovoljni Nagelsmanom, ovo su razlozi!

Ne zna se ko je u pitanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Sve je krenulo kako treba u ovoj sezoni, ali su tri uzastopna remija minhenskog Bajerna u Bundesligi upalila alarme. To je bio povod da nemački mediji Kiker i Bild pišu o nezadovoljstvu pojedinih igrača, ali i članova uprave radom trenera Julijana Nagelsmana.

Informacije iz svlačionice su počele da cure u javnosti, što znači da postoji “krtica” koja otkriva detalje medijima, pa tako Kiker piše da je neimenovani fudbaler rekao da većina njegovih saigrača smatra da je za lošu igru protiv Štutgarta (2:2) kriv isključivo Nagelsman. Istovremeno, Bild tvrdi da pojedini članovi tima smatraju da mladi strateg treba da preispita svoje taktičke zamisli. Ekipi smeta što Julijan nikada u javnosti ne preuzima odgovornost posle loših rezultata.

Tu nije kraj, sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić smatra da Nagelsman i dalje ne zna kako želi ekipa da mu igra.

– Julijan i dalje traži svoj stil. Nikada ranije nije imao na raspolaganju ovakvu ekipu. On priča mnogo sa igračima i mora prema svima da bude isti. Normalno je da priča više sa liderima ekipe, ali mora i sa svima ostalima, jer nije lako kada imaš u ekipi toliko igrača koji žele da igraju. Mi smo Bajern Minhen – rekao je Salihamidžić.

Foto: SVEN HOPPE / AFP / Profimedia

Priča o igraču koji odaje informacije iz svlačionice se ne pojavljuje prvi put u nemačkom gigantu. Slično se događalo i 2013. godine kada je „neimenovani izvor“ odavao medijima pojedine detalje, što je tadašnjeg trenera Pepa Gvardiolu žestoko razljutilo.

– Nemam vremena da istražujem ko je krtica. Ne interesuje me ko je, samo je želim van svoje ekipe. Ako budem saznao, više nikada neće igrati za mene – rekao je tada Gvardiola.

Bajern u Bundesligi ove sezone nakon šest odigranih kola zauzima treću poziciju sa 12 bodova, 13 ima Frajburg koji je drugi, a 14 prvoplasirani Union Berlin. U Kupu Nemačke startovao je ubedljivom pobedom protiv niželigaša Viktorije Keln 5:0, a u prvom kolu grupne faze Lige šampiona trijumfovao je nad Interom u Italiji 2:0.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar