“Mogla je da ima holivudskog glumca, a ne KINESKOG”: Uroš Ćertić OPLEO po bivšoj i njenom dečku

Surov i bez dlake na jeziku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/Instagram/youtube

Kaskader i učesnik “Zadruge 6”, Uroš Ćertić, koji je priznao da je bio u vezi sa voditeljkom Marijom Veljković, prokomentarisao je njenu vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem.

Foto: ATAImages

– Lepo je to što su zajedno. Ja čujem da je on njoj već drugi dečko u kog je srećno zaljubljena posle mene. Da je htela, ja bih je upoznao sa pravim Kijanom Rivsom, koga poznajem, radili smo zajedno. Mogla je sa holivudskog kaskadera na holivudskog glumca, a ne na srpskog part tajm glumca, odnosno bugarskog Kijanu Rivsa. Cmok- rekao je Uroš za Svet pre nego što je ušao u Belu kuću.

Foto: instagram

– Neka ne brine bugarski Kijanu. Deset meseci ću biti u rijalitiju, tako da će Kijanu biti srećno zaljubljen do jula naredne godine, a posle je pitanje da li će ona da poklekne na nekog ko je igrao u filmovima “Bekstvo iz zatvora”, “Nemoguća misija 4”, “Iks men”, ili u niskobudžetnim serijama bez rasvete i kolor korekcije-  dodao je Uroš.

Inače, kaskader je po ulasku u “Zadrugu” sve bliskiji sa starletom Majom Marinković, a sinoć su spavali u istom krevetu.

BONUS VIDEO:

 

 



Izvor: Svet

Komentari (2)

Ostavite komentar